Min omättade hunger

Hunger! Jag får en otrolig hunger när jag tränar som mest och kroppen har inget stopp. Äter minst 6 mål om dagen och kan utan problem trycka i mig 1kg godis under en kväll om jag ser film. Min kropp har inget stopp!

Kan tycka att det är jobbigt när jag inte blir mätt när alla runt om är det. Om jag ätit ett kvällsmål (se bild högst upp) så räcker oftast inte den mängden. Ikväll åt jag DET som är på bilden, men magen var inte nöjd. Efter ytterligare 1st proteinbar & 6st knäckebröd med smör på, då var min kropp belåten och jag kunde lägga mig utan känslan av hunger.

Framöver ska jag skjuta undan mina dåliga tankar om rädsla för viktuppgång och bara lyssna på kroppen. Vill den ha dubbelt så mycket till, ja då ska den få det! Kanske hittar jag en balans i vad JAG behöver VARJE DAG bara genom att lyssna på min kropps signaler?! MEN OM DETTA INTE SKULLE FUNKA ja då blir det direkt ett samtal till min dietist på Ätenheten! Men först gör jag ett försök själv!!

Som ni ser så består inte min kost av 100% protein och 0g socker bara för jag tränar. Jag tränar för att det är KUL och jag vill kunna äta allt, allt gott utan några förbud. Det gäller bara att finna en mängd-balans i allt! Att leva hälsosamt är att låta kroppen tala om för dig vad den vill ha, lyssna inte på samhällets snack. Skippa alla dieter och så kallade "fuskdagar", ät och lev gott i en rimlig mängd för just DIN kropp VARJE DAG. Uteslut aldrig eller värdera mat i vad som är bra & dåligt! Ät dig frisk & glad, det är mitt mål & så jag vill leva.

Gillar

Kommentarer