Mer VegoBars åt folket

För några veckor sedan blev jag kontaktad av UF företaget VegoBarUF som ville göra att sammarbete med mig. Det är tre tjejer som tillverkat 4 stycket helt egentillverkade bars som är både vegetatiska, glutenfria och ekologiska. Smakerna är: Av nötter, till nötter. Äppelpaj. Hallondröm. och Chokladmani.

Anledningen till att dem kontaktade mig var för att dem gillar budskapet jag skriver om på min blogg och instagram. Mat som bränsle, inte något farlig man måste kompensera med träning.

Har provsmakat alla 4 barsen och favoriterna blev Av nötter till nötter och Hallondröm! Otroligt goda. Och skulle du råka va nötalergisk så är det bara nötbaren som innehåller nötter (Men dem är gjorda i samma kök, så kan innehålla spår av nötter).

Alla barsen smakade nyttigt, närproducerat och gudomligt gott. Hellre VegoBars än proteinbars du köper i butik, alla dagar i veckan. Både för smakens skull, för miljön, för mättnadskänslan och för magens skull. Dem innehåller inte heller mer kalorier än en proteinbar du köper i butik, utan snittar runt 218kcal/bar.

Kolla in VegobarUF på instagram för mer info.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229