Känner mig lätt, i själen 

Jag har nu gått i skolan i 1,5 vecka. Vet inte hur jag ska beskriva hur bra jag mår över det. I flera år har jag gått och trott att det varit fel på mig och mitt mående. Men jag märker sakta men säkert hur fri jag känner mig, som att en Sten ramlat av axlarna. Jag ser fram emot varje dag. Istället för att ha ångest över att det är en ny dag.

Men det var ett tag sedan som jag uppdaterade här på bloggen. Varför då tänker ni? Jo men det är lite så att jag har tröttnat på plattformen. Jag har bloggat i 12 år nu, i princip dagligen. Regelbundet iaf, sedan jag var 14 år.

Men att prata om mitt liv. Inspirera och sprida positiv energi kommer jag alltid fortsätta göra. Jag funderar bara på vilken plattform jag ska göra det på.
Har börjat använda min instagram mer som en dagbok (följ mig gärna där: LINNEASTYRKA) men planen är att börja med youtube precis som halva andra Sverige redan gjort i 10 år. Bara det att jag är lite sen på den. Haha!

Men oj vad mitt liv har vänt på bara några veckor. För en gång skull så har jag tänkt bara på mig och min framtid. Jag har lärt mig så mycket om människan, om mig själv och min omgivning. Att studera på folkhögskola och att plugga till socialpedagog kommer att vara en fantastisk chans att växa som person.

Efter en tuff vår med mycket otur, ångest och tårar så njuter jag av att mitt liv vänt och att saker går väldigt bra. Jag är så trygg med min livssituation, med min sambo och med mina vänner. Har dessutom fått lärt känna helt nya fantastiska människor på min skola.

Min träning går oxå jätte bra, maten går toppen och jag tror att allt hänger ihop med att jag äntligen känner mig väldigt lycklig. För visst är det så? Om man mår bra så flyter allt annat bara på. Det är när det dåliga måendet kommer som man slutar ta sig till gymmet och använder mat som tröst ist för bränsle.

Men maten går väldigt bra. Jag äter bra mat, Men har inga problem att äta godis under tiden jag studerar hemma. Eller att ta fika när det bjuds. Då är mat bränsle och en mysig stund för mig. När jag säger att ”det går bra med maten” så menar jag att jag inte tröstäter och hetsar i mig mat pga ångest.

Hoppas att ni inte blev helt förvirrade av mitt inlägg. Det är bara så mycket nu och jag ville nämna allt ❤️

Gillar

Kommentarer