Jag har ett beroende 

Fransar och bryn från Brown Borås, samt hennes self tan (oh sweet glow) !! Huuur fin är inte jag. Och jag vaknar upp såhär omgg😭❤️

JApp såhär ser jag ut nu 😍😍

Omgggg har ätit så mycket godis nu senaste vecka. Alla dagar typ. Sockerberoende delux hahaha! Men träningen går ändå bra. Försöker börja alla dagar med gym, för att få det gjort direkt och för att man mår så bra efteråt.

Idag körde jag bröst och armar efter att ha funderat en stund på vad jag va sugen på! Gick superbra trots att jag inte är van vid nya gymmet i Sandared.

Sambon hjälpte mig att sätta upp en hylla i sovrummet och tavlor i vardagsrummet. Jag städade sedan hela lägenheten och jag känner för första gången att NUUU är lägenheten ett HEM. Ett hem där man trivs och för man vill bjuda hem folk till!

Så lägligt att Jezz kom på besök. Första gången hon ser hur vi bor, vet inte varför men blir alltid att vi är hos henne annars eftersom hon har barn. Så var därför jätte mysigt att vi fick egentid att prata skvaller, lägga ansiktsmask, noppra bryn och äta god taco.
Jezz går även på kostschema hos mig och sköter sig sååå bra. Taco blev hennes frimål denna veckan. Sedan satt jag och läskade henne med godis. Haha! Taskigt men hon bevisade än en gång vilken jävla queen hon är!!

Gillar

Kommentarer