Insperation i livet

Efter att Yoga Girl, min faster och min arbetskolega inspererat mig om Yoga har jag nu äntligen testat på det. Fått reda på att yoga är mer än avslappning och andning, det handlar om styrka och man bygger upp sin livsstil med den.

Efter att ha läst bloggar som bara handlar om hård träning och att det är "dåligt" att unna sig något gott har jag gått över till Yogan för att stärka mig själv! Jag vill kunna äta gott och leva sunt, inte tänka på presstationer utan gå efter vad jag tycker om och hur jag vill leva. För vem bestämmer vem som gör rätt och fel? Ingen enligt min mening, ingen ska tala om för dig vad som gör dig lycklig, det är bara du som bestämmer över dig!

Jag gillade passet på yogakällan i borås, där fick man prova både avslappning och mer aktiva och mer ansträngande övningar. Ska absolut dit någon mer gång!

Om man går tillbaka och ser på Yoga Girls liv som jag nämnde verkar för övrigt så fyllt med glädje, även om hon sagt i intervjuer att det är otroligt mycket just nu. Jag tänker mycket på hennes hundar som får följa med ut, ut i världen, gå lösa på spännande platser och vara med på hennes yogapass. Kanske är det så min hund kommer att få det framöver? Om man skippar alla utlandsresor och kändisskap utan bara fokuserar på spännande platser och yogapass. Är nog bra för alla hund och djurägare att hitta lugnet och tålamodet!
  • Fritid
  • Nära Svenljunga

Gillar

Kommentarer