Fullt med otur denna veckan 

Efter 2 veckor är jag tillbaka på gymmet. Måndagen bjöd på ett otroligt bra pass. Så i tisdags tänkte jag att jag skulle satsa på ett likadant. Men hann knappt halvvägs till gymmet innan bilen dog strax innan den stora viaredsrondellen i Borås.

Tyckte bilen va lite svårstartad och esp lampan lyste gult på skärmen. Men jag tänkte att det inte va så farligt. Åkte iväg och helt plötsligt så kan jag inte växla. Bilen känner inte att jag lägger i växlarna och tvärbromsar bara så fort jag försöker dra upp kopplingen. Sedan lyser motorlampan och bilen dör.

Jag sitter och storgråter på den trafikerade vägen. Men får hjälp av en tjej som stannar. Vi ringer bärgare och efter nån timma dyker han upp och kör bilen till verkstaden i Sandared. Fick inga bra vibes utan ställer mig in på dyra lagningar eller skrot för min lilla Skoda.

Fick snabbt hämta min andra bil hos pappa och jag hoppas inte att den ska ge upp livet lika lätt!

Men träningen hittills har blivit gjord. Trotts att kroppen varit extremt trött. Mina sprutspetsar tog slut och leveransen på nya har varit extremt sen. Den som brukar komma på knappt en dag, har nu dröjt en vecka. Så kroppen känns matt och skakig. Fick åka till apoteket idag ich beställa hem resemedicin som dem lovade skulle komma imorgon, så då kan jag äntligen leva på lite mer som vanligt.

Idag så kom väl alla motgångar ikapp mig och jag hetsåt innan jobbet. Hade sån ångest över bilen, medicinen, kroppen, stressen... att jag inte kunde låta bli. Men mår lite bättre nu framåt kvällen. En riktig skitvecka för mig. Som jag verkligen fått kämpa mig genom i motvind.

Men jag har verkligen försökt sträcka på mig. Älskat min kropp. Tänkt ett steg längre. Och gjort det ”jag ska”. Dvs tagit mig till jobbet, gymmet osv! Vilket lett till att jag ändå kännt att jag är en kämpe trotts allt!

Men nu blickar jag framåt mot en jätte mysig helg. På fredag ska jag och min sambo ha dejtnight på min absoluta fav resturang, Hells burgers. Bara han och jag.

På lördag ska jag träffa min solstråle Julia, träna hårt och äta god sushi. Hoppas oxå på att vädret blir bra så man kan vara ut. Samma kväll åker jag till min bösta barndomshem och hänger med hennes lilla familj nu innan dem 3 blir 4a.

På söndag är det padel med sambon och hans familj.

Gillar

Kommentarer

Madelein,

Låter som du har en fin helg på G i varje fall efter alla motgångar. Jag ser fram emot sista passet efter tre sexveckors hypertrofiomgångar. Har bulkat och känner att jag inte orkar med min kropp haha.

www.madelein.se
linneasstyrka
linneasstyrka,

Ja det ska bli så mysigt ❤️ Vet att du orkar kroppen klarar mer än man tror speciellt men lite mer mat i magen ❤️

nouw.com/linneasstyrka