Dödsångest

Ber om ursäkt över hur tyst det varit på blogg-fonten. Vet att fler av er frågat efter mig och kontaktat mig på instagram, så jag får väl försöka förklara mig på något sätt. Samt uppdatera lite ang vad som hänt under tiden jag varit borta.

Anledningen till att jag inte bloggat beror på tre saker. 1 att jag inte kan blogga med mobilen längre pga att appen kraschar och jag inte kommer åt att skriva text på vanliga "internet sidan". 2 är att jag inte mått så vidare bra den senaste månaden pga lågt sköldköttel-hormon som lett till att jag tappar massvis med hår, känner mig trött, orolig och ångestfylld. 3 är att jag inte haft tid pga att jag alltid har 1000 bollar i luften.

Så vad har jag gjort?
Jag har bytt arbetsuppgift på jobbet, från att plocka till att stå på utlastningen och ta emot alla order som sedan ska lastas på pall och skickas ut till kund. Mycket med fysiskt arbete men wow så roligt!
Jag har börjat rida på en underbar häst hos en fantastisk tjej! Bästa valet jag gjort att återuppta hästarna.
Jag poseringstränar regelbundet hos en coach i Göteborg. Inför tävlingsdebut juni 2020. Otroligt kul!

Hur mår jag?
Ska jag vara ärlig... inte så bra... Ni vet sedan innan att jag ar en missbildning på min hypofysen (Den delen av hjärnan som styr alla hormoner i kroppen). Tar mediciner för dem hormonerna som kroppen själv inte kan producera. Men just nu så är min dos för låg, plus att vi nu tror att fler hormoner än dem vi kollat är påverkade.
Det gör att jag inte känner att jag kan va mig själv till 100%. Jag får ingen mens, svettas och fryser, samt att Jag tappar sjukt mycket hår... har varit på vct sjukt mycket men får ingen vidare hjälp eftersom det är det låga sköldköttelvärdet som påverkar mitt håravfall. Jag känner mig öm i kroppen, tröttare än vanligt och periodvis ångestladdad. Har börjat få dödsångest den senaste tiden. Eftersom kroppen samarbetar mot mig så känns det som den långsamt har ihjäl sig självt och det skrämmer mig så pass mycket att jag inte kan sluta gråta stundtals.

Hoppas att ni har lite förstående! Jag lovar att vara mer uppdaterad då jag själv anser att det är viktigt att prata om! Sjukdomar, och psykisk ohälsa. Många gånger hänger det ihop. Det finns en studie på att strul med sköldkörteln kan leda till ätstörningar. Visste du det?

Gillar

Kommentarer

jonnasofieh
jonnasofieh,
linneasstyrka
linneasstyrka,
Jsamuel90
Jsamuel90,
Kram!! Hoppas det blir bättre snart ❤️nouw.com/jsamuel90
linneasstyrka
linneasstyrka,
Det hoppas jag oxå! kram <3nouw.com/linneasstyrka
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229