Det går alltid över 

Visst är det så typiskt att så fort man yttrar sig om hur fantastisk livet är. Då händer någonting!?

Jag vet inte om det är för att jag har Aspbergers som gör att jag ibland drabbas av dippar. Jag blir lixom trött av för mycket intryck och jag tror att övernatta ingen på skolan med helt nya människor gjorde att min hjärna helt ballade ur.

Första bryter hände på gymmet. Andra igår kväll och tredje idag på morgonen. Men jag känner ändå att jag mår lite bättre idag. För har lyckats bre två smörgåsar och där mer äta lite mat på 2 dagar. Igår åt jag bara kakor och godis (se nedan👇). Så att äta mat är ett bra tecken för att det går åt rätt håll.

Svullen efter flera dagar av gråt

Måste ge en sån eloge för Nocco, min kanin. Som alltid får mig på så bra humör. Igår släppte jag in han på en del av vardagsrummet där han vanligtvis inte får vara. Han blev så glad och gosig och bara gick bananas och kutade runt och gjorde glädjesprång. Skrattade så mycket och det kändes som vi bara njöt av att bara vara vi.

Igår så mådde jag så dåligt så jag kunde varken träna eller gå på tjej-dejt. Men jag tvättade håret och gjorde mig din för dop. Vilket var supermysigt. Jag är inte alls kyrklig men min mamma har alltid tyckt om kyrkan å ibland hängde jag med bara för att vara snäll. Och det var ändå fridfullt att sitta där.

Känner dock att idag vill jag faktiskt försöka ta mig till gymmet och få igång lite endorfiner. För om det är något som kan få mig på banan igen så är det att sätta på hög musik i lurarna och bara kötta, utan att tänka!

Tror ändå det är viktigt att säga att ångest är inte för evigt. Det kan komma, men det går oxå över. Våga släppa allt när det är som värst. Men kom oxå igång med det du vet att du mår bra av när du känner att ångesten lättar. Men det viktigaste av allt. Släpp alla krav ❤️

Gillar

Kommentarer