Det är okej att tacka nej - det är inte ditt fel att nån annan blir besviken på attdu ej äter bullen

Till alla er som valt att göra en livsstilsförändring ... det är okej att tacka nej! Jag om någon vet hur det känns att tacka nej till fika och nästan få en utskällning eller få kommentaren över att personen blir besviken på att jag inte vill äta. Men helt ärligt! Vad vinner en person över att se mig äta? Varsågod, ta du upp bullar ur frysen, till dig, men jag nöjer mig med en kaffe tack! För om en person inte kan stötta mig när jag jag säger nej, varför ska jag då tvingas äta fika för att göra någon annan glad? Fokuset på alla andra än en själv... jag kan bli så trött! Ät om du VILL men aldrig för att du MÅSTE! Blir en person besviken på mig för att jag inte vill Tina upp bullar, då är det ditt val, inte mitt! Va stark! Sedan tycker jag INTE att man ska tacka nej om man verkligen VILL HA! Men ingen annan ska bestämma över dig när du ska och inte ska unna dig.

Är jag sugen, då äter jag, är jag det inte, tackar jag nej!

Gillar

Kommentarer

by_anniess
by_anniess,
linneasstyrka
linneasstyrka,
❤️❤️❤️❤️
nouw.com/linneasstyrka
Jsamuel90,
Håller med!! ❤️
J
,
Det var ett stort problem för mig med det där när jag var liten...Både farmor, lekis och skolan försökte tvinga i en mat. :/ Fastän man redan ätit, inte var hungrig, när det var något man tyckte riktigt illa om och allt. Men bra skrivet!
linneasstyrka
linneasstyrka,
äldre människor har den tendensen, haft riktiga diskussion med mina äldre! Samma på dagis... vissa har en skev bild på hur man ska hantera ett nej tack 😉
nouw.com/linneasstyrka