Det är att svårt att hantera sitt egna mående

Livet rullar på nästan lite för fort. Hinner inte med hälften av det jag vill! det vill säga bloggen. bland annat!

Men just nu är jag inne i en bra period. Ni so följer bloggen vet att jag har toppar och dalar, och just nu så känns kroppen ändå så pass bra att jag orkar jobba fulltid, orkar gymma 3gr/vecka, springa 1 gång i veckan och rida 2-3 gånger! Orkar även städa, laga mat och träffa vänner! Det är det jag prioriterar när jag mår bra.

Men dem gångerna kroppen dippar så ser vardagen helt annorlunda ut. Jag orkar oftast inte jobba, inte träna, inte laga mat, och inte ens ta hand om mig själv. Just nu så tappar jag större delen av mitt hår och det är också något som påverkar mig negativt, ännu mer!
Håller på att starta om min utredning ang bipolär sjukdom. Även om jag tror att mycket har med min underproduktion av hypofysen. Att mina hormoner inte är 100% påverkar säkert mer än vad man kan tro... och även om jag säkert kommer få leva med det resten av livet så hoppas jag att dipparna går att lindra på något vis.

Så länge får jag leva med att det kommer att vara stora svängningar i mitt mående, och inte lägga så mycket energi på det, även om det är svårt. Men jag har lärt mig att ångest SLÄPPER, och det är inget som varar för alltid.

Gillar

Kommentarer

by_anniess
by_anniess,
linneasstyrka
linneasstyrka,
Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Visst är det så! Ångest är skit, men det går över & det blir bättre ❣️nouw.com/emmaakarlegrund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229