Är inte det sjukt?

Vad vill ni läsa om här på bloggen? Skriv gärna i kommentaren eller på min insta-dm linneasstyrka (Du hittar direktlänk på instagram ikonen upp till höger på bloggen.

Det har varit en jobbig vecka för mig. Men det känns ändå som att jag en gång för alla kommer att få en utredning ang om jag är, bipolär? Mycket tyder på det, och jag har nu fått en "stämningsdagbok" att fylla i så man kan få följa mina toppar och dalar. Hoppas på att kunna få hjälp snart... har ändå väntat i snart 2 år utan någon förbättring alls. Men min psykolog är verkligen min klippa mitt i allt detta. I veckan ha jag haft 4 dagar av ångest, då jag varit lättretlig, ledsen, orkeslöst, ångestfylld och avslutat dagen med hetsätnig.

Som jag försökte beskriva för min kollega så har jag väldigt svårt för att beskriva när jag är på topp, och nere i botten. När jag är glad har jag svårt för att förstå hur man ens kan vara ledsen. Och när jag är "där nere" så kan jag inte se nån menig med livet alls. Igår satt jag vid lunchen med tårfyllda ögon, och idag så utbrast jag hur bra jag tycker att mitt liv är. Är inte det sjukt? Hur ingenting kan orsaka ett så svängigt humör...

Oavsett så gör detta mitt liv svårt och jag hoppas att det finns något som kan lindra detta.


Gillar

Kommentarer