Søk

God jul alle sammen! Håper dere har hatt en nydelig jul med god mat og venner og familie! Det har vært mye juleforberedelser og gavekjøping, og nå er det deilig å bare slappe helt av og virkelig nyte ferien!
Slengte med noen bilder fra julaften! Ha en fortsatt fin dag:-)

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Sist helg hadde vi venne-julebord, hvor vi spiste risgrøt og åpnet gaver! Det var såå koselig! Er så takknemlig for å ha så gode venner og gleder meg til flere hyggelige tider fremover i julen<3

Ha en nydelig fredag!


Likes

Comments

Hei og beklager for fraværet mitt i det siste. Hater å komme med unnskyldninger, men det har bare vært så utrolig mye å gjøre, både på skolen og hjemme! Siste måneden før jul og alt må bli gjort på alt for liten tid... Men nå er jeg tilbake! I går snudde heldigvis solen, og det betyr at vi går sakte men sikkert mot lysere tider! Det er også litt av forklaringen på at jeg har vært borte fra bloggen. Jeg er jo på skolen fra 08.15 til rundt halv 4 hver eneste dag, og da er det nesten mørkt når jeg kommer hjem. Motivasjonen har heller ikke vært helt på topp.

Får å oppsummere de siste ukene så kunne jeg skrevet et langt innlegg, men det blir nok litt for kjedelig å lese, haha! Som sagt, har skole tatt mye tid, men jeg har også hatt fullstappede helger med julebord, overnattinger og jobb! I november var jeg i Danmark for å besøke broren min, og når jeg kom hjem var det tentamener, prøver og fremføringer i et kjør! Heldigvis er det juleferie nå og jeg skal slappe helt av! Har ikke sett noe på serier eller tv på en måned, for det har vært så hektisk. Jeg skal slutte å klage over hvor mye jeg har hatt å gjøre, men tror det er flere som er enig at juleferie er velfortjent!!

Slenger med noen bilder fra de siste ukene:-)

Meg og Helene i byen på julegaveshopping!

En kald, men solfylt dag i Bergen<3

Soloppgang på skoleveien!

Ha en fortsatt fin dag!

Likes

Comments

Jakke - her //Turtleneck - H&M//Bukse - Urban Outfitters//Sko - Barbarabui//Veske - fra Roma

Hei dere! Nå når det har begynt å bli mye kaldere, er det godt å ha en god høst/vinterkåpe. Denne superfine rosa kåpen kjøpte jeg på Bikbok for noen uker siden og har blitt en stor favoritt i klesskapet mitt! Noen av mine favoritt klesplagg er svarte, så følte jeg måtte live opp klesskapet med litt farger. Elsker å kombinere helt enkle klær med en litt crazy farge eller klesplagg.

Har du funnet din vinterkåpe for i år?

Likes

Comments

(Nb! Alle bildene er fra nettsidene produktene er fra)


Kåpe - her

Svarte heler - her

Blå genser - her

Burgunder bukse - her

Grå bukse - her

Lys beige bukser - her

Øredobber - her

Likes

Comments

Hei og god ettermiddag! Dagen startet med to-timers skrive økt i psykologi på skolen. Skrev faktisk overraskende mye for å være så tidlig på dagen. Har også klart å legge meg litt tidligere de to siste dagene, og det er utrolig digg. Lader opp til i morgen. Nå er jeg hjemme etter en lang dag. Jeg skal egentlig bare pakke og slappe litt av. Det har vært en kort, men hektisk uke.

Planlegger forresten å kjøpe nytt vloggkamera. Kvaliteten er så sinnsykt mye bedre enn på iPhone, og har sykt lyst å begynne å vlogge fast. Elsker å se på vlogger selv! Hvis kvaliteten og forhåpentligvis innholdet (:D) er bra, så blir det mye gøyere å redigere og poste videoene også!

Likes

Comments

Mandag

Mandag og tidlig opp... Vi startet med samfunnsfag de to første time som vanlig. Resten av dagen hadde jeg mediefag, så det var egentlig ganske chill. Vi holder på med en film til en direktesending vi skal ha snart! Etter skolen måtte jeg skrive psykologioppgaven min ferdig, så satt igjen på skolen i litt over en time. Hannah, en av bestevenninnene mine, kom og møtte meg etter det også dro vi hjem til meg og så på Outlander. Vi hadde gledet oss syykt lenge til å se de to nyeste episodene sammen! Hannah hadde også kjøpt masse digg mat, så det var sykt koselig<3

Tirsdag

Tirsdagen gikk for det meste med til skole. Begynte heldigvis to timer senere den dagen, og det var så sykt digg å stå opp og faktisk ha litt god tid. Slutter rundt 15.30 og 16.00, 4 av 5 skoledager, så da er jeg ganske så sliten når jeg kommer hjem. Det var Halloween på tirsdag, og det kom sykt mange barn og ville ha candy. Så på Stranger Things og sånn hvert 5 minutt ringte det på hahah..

Onsdag

Onsdag var ikke så spennende, bortsett fra at jeg var med Margrete på Jacob Aall - som er vår favorittplass atm! Kom hjem sånn halv seks og skulle øve på en norskpresentasjon, men utsetter alltid sånne skoleting fordi har bare ikke lyst å gjøre det. Men gjorde det til slutt og hadde presentasjonen på torsdagen.

Torsdag

Det har faktisk regnet hele uken unntatt på torsdag. Skulle egentlig på jobb, men sjefen sa jeg ikke trengte å komme så det var egentlig sykt digg. Jeg tilbrakte den fine dagen i solen med mine fine venner, og vi spiste på Jacob Aall!


Fredag

Etter en laang skoledag dro jeg, Leonard, Margrete og Helene og spiste kebab. Har dønn ikke spist det på en lang periode, så det smakte sykt godt. Husker jeg hadde helt dilla på det i første. Senere når jeg kom hjem var jeg alene hjemme, så jeg lagde pizza og chillet max.

Lørdag og søndag

På lørdag og egentlig hele helgen slappet jeg sykt av. Kjente at jeg trengte det. Har hatt mange prøver og mye skolearbeid, så det var godt med en pause. Jeg var på jobb både lørdag og søndag, og tilbrakte kvelden hjemme i sofaen med familien. Sånn nesten hver helg har jeg hatt mye på planen, og ikke hatt helt tid til å slappe av. På torsdag drar jeg til Aalborg i Danmark, og det blir så bra! Gleder meg vilt mye og skal prøve å få filmet der og tatt bilder!

Likes

Comments