Header

Hey<3 ska försöka börja uppdatera igen, typ helt glömt att ja har en blogg. Har börjat på ett nytt jobb vilket känns asfett, men allt fokus har legat där. Jobbar med telemarketing och säljer elavtal över telefon. Folk brukar säga "möh inte telefonförsäljare" och ja det är skitsvårt. Men man lär sig så mycket säljpsykologi och kan typ sälja vad som helst nu efter denna utbildning. Ja trivs skitbra, grymma kollegor och mycket kul runt jobbet som AW:s osv.

Sen har jag även firat midsommar! Blev lite tråkigheter mot slutet av kvällen men jag och mina tjejer hade det såå mysigt när vi åt innan hos mig, så är supernöjd iallafall!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Mina fina<3

Gårdagens utekväll var på riktigt EXAKT som en utekväll ska vara, är så NÖJD haha. Mina bästavänner på en bar med massa tjejsnack, vidare till en mer taggad bar och sen dansa all night på F12 och sen avsluta med käk på Max.

Förut när jag var ute handlade det alltid om att haffa någon och kvällen var typ förstörd om man inte gick hem med ett telefonnummer. Men ska inte ens titta mig omkring denna sommar när jag är ute, utan bara vara med mina kompisar!!

Likes

Comments

Hey<3 ni som försöker hålla håret vitt/grått vet att det är ett jävla heltidsjobb. Man måste först försöka bleka ner hela håret (omöjligt) för att den grå/violetta toningen ens ska kunna fastna i håret. Sen går toningen ut på en gång då blekt hår har svårt att ta till sig färg. För att hålla håret ljust är Fudge Silverschampoo A och O. Men sen måste man försöka hitta någon slags inpackning med pigment i som håller håret just grått. And I found it! Maria Nila Black colour refresh. (Notera BLACK inte Silver) Den är faktiskt vegansk för er som är into sånt. Mitt hår är inte lika jämnt in färgen som på bilderna då vissa partier av mitt hår är vitt medan andra fortfarande blonda. Så det ser lite roligt ut. Min "bas" är liksom inte 100% vit och har gått och blivit med utväxt. Vill inte heller slinga håret ännu en gång innan sommaren, för då kommer det typ trilla av. Men på ett nyslingat hår är detta en superprodukt. Vi gråhåriga måste hålla ihop i denna struggle.

Titta vilken glad liten pilupp.

Likes

Comments

En huvudlös man på Portobello road. Vi är typ i samma sits<3

Bloggar sällan för finns inte mycket att blogg om i arbetslöshetens hetta. Har förhoppningsvis jobb snart, har en del intervjuer inbokade! Så det är jag glad för.

Har kommit underfund med att jag har lite ut av en identitetskris. Har fått för mycket tid att tänka utan jobb. Känner mig lite som en akvariefisk som simmar runt utan mål eller riktning. Vilket har varit jätteskönt ett tag, men börjar känna mig frustrerad utan att ha någonting att sträva efter eller försöka uppnå. Ligger mest och sover eller träffar kompisar.

Har inte riktigt klivit in i Sverige-eran än. Befinner mig i ett gap mellan London och Stockholm, då livet i Stockholm inte riktigt har dragit igång än. Känner mig så annorlunda jämfört med hur jag var innan jag åkte, och nu har jag återvänt till exakt samma tillvaro. Det är som att ha på sig ett urvuxet plagg.

Förhoppningsvis släpper det här lite snart när jag får en ny vardag. Får försöka skapa mig lite andra vanor och sysselsättningar så att denna Stockholm-era inte blir en dålig kopia av Stockholm-eran pre London.

Likes

Comments

Vill ba promota min supernajs väska för 49 kr (??) från Hm. Har lovat mig själv att aldrig gå runt med en tygkasse då det ser lite trashigt ut men dog för motivet so I had to. Lite funky sådär, hade vart fett i tshirt-version.

Likes

Comments

Idag tatuerade jag mig på Swahili Bob's i Stockholm!! Min andra tatuering, har en liten jävel på revbenet med som ja tänkt fylla i. Men när killen var klar med rosen kände jag att min smärtgräns var nådd. Min första tatuering gjorde inte så ont, kändes som att nån rispade lite med en nål. Men denhär gjorde så djävulskt ont, kändes som någon skar upp min ryggrad med en kniv. Värt det dock för är supernöjd!!

Efter det åt jag middag hemma hos min kompis som hyr en lägenhet i stan över sommaren. De hade vart nåt hörni.

Ja jag har sämst hy men varför ska jag censurera de för I feel

Likes

Comments

Hej!!! Nu har jag landat både fysiskt (några dagar sen) och emotionellt (typ igår) i Sverige. Det känns ganska märkligt men samtidigt skönt och tryggt. Ligger bara i sängen och håller på med datorn, är som att få sova ut efter att ha varit igång i tre månader.

Det är en skum grej att lämna sin vardag för tre månader och sen komma tillbaka. För det är som att tiden har stått still. Allt såg exakt likadant ut, inte ett enda föremål i huset hade satts dit eller tagits bort. Hade kompisar över på grillkväll och allt var exakt som vanligt, som om ja aldrig varit borta.

Och för alla här hemma är jag ju exakt samma person som kommit hem. Lite nya kläder och insikter typ. Men jag känner mig helt annorlunda. Det är så mycket saker BARA jag vet. Personer som BARA jag träffat. Ingen här vet hur det luktade i personalrummet där jag jobbade, eller vad för mat mina flatmates brukade laga. Jag kan ju givetvis berätta och förklara, men det skulle inte vara samma sak.

Har inte riktigt tagit alla nya erfarenheter och tankar gjort något med dom än. Men känner att jag sitter inne på en massa material vilket känns lite häftigt.

Likes

Comments

Idag är sista jobbdagen på Kurt Geiger och imorrn bär det av hem till Sverige. I tre månader bodde jag här, en märklig tid som vart både bra och dålig. Men framförallt lärorik som tusan. Får se vad livet tar mig härnäst.

Likes

Comments

Idag var jag på Saatchi Art Gallery som ligger vid Solange Square. Det var skithäftigt, det var både stillbilder och saker som "visuellt rörde sig". Kan absolut ingenting om konst och är inte alls estetisk av mig men det var gratis och häftigt.

Likes

Comments

Levis shorts 28 pund, tjocktröja (nyskick) 20 pund och rosa Armani-jeans/chinos 15 pund. Är jag inte grym på att fynda?? Lite svårt att fota kläderna utan helfigursspegel i flaten dock..

Likes

Comments