HeaderIgår, så åkte jag Natta, Amanda och Vendela in till stan för att kolla på Nause. Dom var bra men tyckte dom körde somma hela tiden så vi drog efter en halv timma. Sedan så åkte vi och träffa några kompisar istället. Sedan så var jag väl hemma vid 12 iallfall. Har skaffat ask igen också så tycker alla kan fråga lite frågor! wink

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Studiedag idag, så skönt helt klart. Igår hade vi skolfoto haha. Fick sitta ner på stolarna som vanligt.. blush Anyway, ska till stallet om någon timme eller något imorgon har vi 2 provcryingMåste verkligen plugga , har inte pluggat något. Dåligt jag vet, men har haft så mycket. Har inget och säga typ haha..

 

tråk inlägg

Likes

Comments

Godmorgon, ny vecka ny månad ny dag. Idag börjar vi runt 10 tror jagfrown. Anyway är helt frisk nu så tänkte börja träna igen så skönt. Någon hade frågat om jag kan skriva lite mer om träning osv. Hur jag tränar osv..Om jag ens orkar släppa taget om chipsen och gå ut och springa, händer inte så ofta. (hehe) Har inget och säga direkt. Mer än att jag ska fixa en photoshoot någon dag. angry Nu ska jag äta frulle, ha en bra Måndag everyone.

Inspo Måndag

 

 

Likes

Comments

Dom tre bästa låtarna just nu lättyes

 
Likes

Comments

Dethär märket är verkligen en hiss någon annan so håller med? wink


Dethär är helt klart snyggast av alla deras produkterindecision

Likes

Comments

Någon hade frågat om jag kunde lägga ut bild på min Bondelid väst, Så här är den. Classic snygg. En enlightened för mig. 

 

Jätte söt om man har en vit stickad tröja under eller någon annan färgwink Såklart

Likes

Comments