Följ livet av en knäpp tjej som har alldeles för konstiga idéer ibland och säger vad hon tycker och följer sina egna regler


Surprise surprise! Som ni kanske vet så tar det något jävligt illa för att jag ska börja skriva här igen. Något redigt jävla stort alltså.
Efter att ha släppt all skit, ALLTING negativt på redigt. Varenda lilla (och stora) grej jag skrivit om innan, puff väck glömt och förlåtet.
Efter att ha slutat nian känns praktiskt taget alla som helt nya personer. Alla har liksom blivit mer positiva och har utvecklats så otroligt mycket på ett sommarlov bara!! Och att det redan gått ett helt sommarlov? Helt sjukt verkligen. Allt som äntligen kändes helt bra för mig. Jag kom inte in på mitt förstaval utan hamnade som reserv 6 plats (men fick ändå lägenhet där uppe), men mitt andraval var närmare, tvåspråkig, hur mycket högre poänggenomsnitt än de första, sjukt bra utomlandspraktik och chans att träna till sin CAE eller FCE som är hur bra som helst att ha ifall man ska jobba i ett engelsktalande land, tid på det marina lärocentret i Simrishamn, ett resekort som funkar i hela Skåne, äta i resturang varje dag och att kunna hålla kontakt med de människor man älskar. Jag hade inga killproblem för en gångs skull till och med haha! Jag är singel o det funkar helt perfekt som det är just nu.
Men nej det kommer ett brev hem. Det där jävla brevet kom hem för ett par timmar sen, och allt förändrades. Vill ni veta vad som stod på det brevet? Tja annars kan ni sluta läsa nu.

Jag kom in. Fem dagar innan skolan börjar så kom jag in. Fem dagar innan skolan börjar så måste jag göra ett extremt viktigt val som kommer sätta spår på hela mitt liv. På fem dagar ska jag välja ifall jag ska rota upp hela mitt liv och gå på min drömskola, eller stanna hos de jag älskar och gå på en annan väldigt (om inte bättre allmänt) skola.
Om ni känner mig så vet ni att val är inte redigt min grej. Ärligt talat hatar jag val extremt mycket. Det är som jag har förbannelse! Typ en dramaförbannelse. "Åh Linnea ska man inte umgås med ifall man vill ha ett lugnt och trevligt liv" känns det som verkligen.
Jag vill så gärna gå där, men jag vill inte lämna mitt folk här hemma. Nu när jag äntligen har de jag har velat ha så jävla länge ska jag välja mellan det och den skolan jag så gärna ville gå på, varför är mitt liv så oschysst?? Jag är så, så ledsen. Och trött på det här. Jag var nöjd, helt jävla nöjd och det kändes som att allt skulle bli bra till slut och så kom det brevet och gjorde mig hur glad som helst i sådär två sekunder innan jag insåg vad det innebor. Och sen så bröt jag ihop. Och där stod jag och grät och skrattade när jag skulle tömma diskmaskinen så mycket att mina lillebröder höll på o bryta ihop de me av skratt! Och där stod jag, helt lost och visste inte vad jag skulle göra. Och det tog ett tag innan jag visste det (haha typ tre timmar).
Jag grät ett långt tag, och sen så pratade jag med folk, ett antal folk om vad jag skulle göra. Men ärligt talat även ifall jag inte hade pratat med dom hade jag nog ändå kommit fram till samma resultat. Jag ska flytta. Nu på måndag. Till Norrköping. 39.5 mil hemifrån. Om fem dagar. Jag ska rota upp hela mitt liv och flytta hemifrån. 16 år helt ensam (ledsen och allmänt förvirrad) nu på måndag. Fan va random det känns. Det som är det hemska är de jag måste lämna. Jag har inget problem med att flytta hemifrån o klara mig ensam men jag kommer då sakna dig så, så mycket. Men jag ska göra det och jag kommer klara det ifall du stannar med mig. Och för den delen vem som helst som vill komma och hälsa på får gärna göra det, det är uppskattat haha.
Men ja såhär är det! Och jag ser det som en utmaning till alla som säger att jag inte kommer klara mig, det kommer jag.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ja de var det! Jag vill gärna inte tänka på alla de gamla grejerna jag skrivit om mitt liv men alltså, jag skriver inte för att folk ska veta allt om mitt liv. Jag skriver för mig själv, bara för att få ut lite känslor på ett mer positivt sätt än vad jag brukar.
Jag minns inte första halvåret av sjuan, jag vet bara att jag hatade allting. Jag hade blivit separerad från den gruppen av vänner som jag gjorde allt med, blivit satt med en grupp högljudda idioter och en massa andra som jag inte hade det minsta intresse för och det ända jag gjorde var att läsa och lyssna på musik. Sen var jag inte på lektionerna så mycket heller, jag hängde med B klassen som inte hade samma rast tid som A och det kvittade mig. På vårterminen hände mycket. Jag fick vänner för det första, fast då trodde jag inte redigt på det. Jag bara trodde att de var med mig för att vara snälla, vilket tog mycket på det lilla självförtroendet jag hade då. Jag var som en bergochdalbana! Så fort jag va med mina vänner var jag jätte glad men så fort de inte var där tvivlade jag mig själv och dom. Massa grejer hände. Jag va ihop me en o sen va jag ihop me en annan och de gick ju inte så bra... Under det förhållandet var jag ännu mer bergochdalbanig, och det slutade ju inte så bra heller, tack vare mitt försök att hålla två personer glada, vilket slutade med att båda blev sura på mig och varandra så jag tänkte nae vafan nu räcker det o så sket jag i det och avslutade det. De två grejerna ä nog ett par av de få jag gärna hade ändrat på för jag erkänner att jag hanterade inte dom på det bästa sättet alls. Hela åttan va sådär antar jag, för jag minns inget av den alls. Höstterminen i nian blev kaos. Jag vet inte vad som hände! Eller jo, jag vet exakt vad som hände. Men hallå hur lyckas man liksom. Jag avslutade ett förhållande för någonting som enligt andra parten inte var något. Hur kan man va så hemskt kär att man beskyddar den andra trots att dom bryr sig inte det minsta om en? Att man står ut med att dom blir arga för ingenting och ignorerar en i veckor och får en att må skit konstant. När man vet att dom inte känner likadant och man vet den enda anledningen dom är med en är för dig och inte dig.
Genom månader. Då är man seriöst uppe bland molnen. Och när det är slut för man insett att man är värd mer än det man får så ska man såklart avsluta det på det sämsta sättet oxå! Lyckat. Jag kände att jag tänkte inte må dåligt över detta, de är inte värda det. Men sen så vågar de komma fram och återigen bli pissura på en. Det kan jag hantera. Inte att de kallar mig för hora. Inte när de vet vad jag går igenom just nu. Inte när de vet hur mycket jag tar åt mig vad de säger till mig. Inte när de vet hur jag hanterar dåliga grejer. Hur vågar de?!
Hora kan syfta på:

Hora – föråldrat uttryck för kvinna som ägnat sig utomäktenskapligt sexuellt umgänge,
(Isåfall är då väldigt många tjejer horor måste jag säga, gå o kalla någon annan de som faktiskt gjort något. Men sen igen är det ju föråldrat så det gäller inte längre.)
Hora (prostitution) – en kvinna i prostitutionsverksamhet
(Att man kan tjäna pengar på att ha sex måste va jävligt trevligt tänkte jag först men sen kom jag på att de enda som anlitar prostituerade är killar som inte kan skaffa sig en tjej, mördare, har problem med sin "sak" eller en kombination av de tre. Tillbaka till ämnet! Jag har aldrig tjänat pengar på sex, så helt klart påverkar detta inte mig")
Hora (dans) – grekisk ringdans
(Va roligt o komma där dansandes så frågar någon vafan man dansar och så säger man bara "Hora!" 😂 jag har då aldrig sett den här dansen, eller dansat den, så detta påverkar inte mig heller)
Hora (musiker) – japansk musiker
(Jag är inte japansk och inte en musiker heller... tänk ifall han skulle komma till Sverige o spela! Ingen hade ju tagit han seriöst)
Hora (djur) – ett släkte med kräftdjur
(Har jag ett hårt skal? Blir jag röd när jag blir kokad?((det blir jag nog)) har jag klor? Lever jag i havet? Nej, nej och nej!)
Uppenbarligen behöver den här personen läsa på och komma med en förolämpning som faktiskt träffar målet.
Såklart blev jag upprörd över detta ändå. Han jag varit helt äckligt kär i tycker tydligen att jag är en hora. Han har iallafall fått ett par utskällningar. Inte av mig, av folk han faktiskt lyssnar på mer eller mindre, så nu har jag blivit blockad på sociala medier men de e chill. Ingen chans att jag skulle fortsätta gilla en kille som kallar mig hora.
Det var skönt att få ut! Det var en av de två grejerna jag haft i huvet. Andra är en grej som många i min ålder har i sitt huvud. Gymnasie. Jag valde att inte ens tänka på gymnasie förens en vecka innan vår ansökan skulle in, sen få panik, dra upp alla kataloger och hitta alla ställer jag ville ansöka på på en halvtimme. Och så råkade det bli så att mitt första val ligger i Norrköping. Fatta att jag har bråkat och gråtit om detta mot mina föräldrar. "Du är inte tillräckligt mogen" "Du vet inte hur man tar ansvar" "Det kostar för mycket" "Det är för långt bort" "Du kommer inte få tillräckligt med stöd".... tack så mycket för allt stöd föräldrar, släktingar, vänner och lärare. Vad hände med "Man måste ju ändå försöka!", "Det klarar du" och "Va spännande"???? Hallå har ni så lite förtroende i mig??? Åh vad motiverande. Nu är det såhär: jag håller ordning på mitt rum sen jag sa att jag skulle visa ansvar. Jag passar min lillebror när mina föräldrar ber mig. Jag tänker börja arbeta i skolan igen nu efter mitt lilla utbrott. Pengar är inte alls det ett problem när inackorderingsbidraget kommer ligga på 1875kr och de lägenheterna jag tänker söka till kommer antingen kosta 1620kr eller 1840kr. + studentbidraget som 1050kr. Kommer jag lägga över 1000kr i mat varje månad? Nej. För långt bort är det för er. Jag vill komma bort. Jag vill starta på nytt bland okänt folk på okänd plats. Det är för långt för er. Vill ni verkligen ha kvar mig och få mig gå på en skola som jag inte vill gå på när ni vet vilken inställning jag kommer ha? Nej. Jag klarar mig utan er, det finns telefon, FaceTime, Facebook, Skype. Take your pick. Jag kommer svara ifall jag vill det. Det är inte som att jag kommer dö eller något. Obviously vet jag hur man tar ansvar, jag har bara valt att inte göra det. När jag bor ensam i en lägenhet 395 km härifrån har jag nog inte mycket bättre grejer för mig än att städa, plugga och äta. Och vadå stöd? Jag vill inte ha stöd! Jag vill klara mig själv! Jag tänker inte vara beroende av någon. Har ni sett något om himmelstalund? Dom har ett djurhus. Med ormar och ödlor och grejer. Dom är dom ända i Sverige som har ett sånt. De har ett rosarium där dom studerar utvecklingen från vilda rosor till moderna. De samarbetar med Kolmården och andra djurparker i Sverige och utomlands. Deras APL! 15 veckor!!! Utomlands!!! Teneriffa, Spanien, Frankrike, England, Japan, Australien, USA! You name it. Och det bästa är att det är gratis, för det räknas som undervisning och all undervisning måste vara gratis! Och det är ingen fråga om ifall jag skulle komma in eller inte för jag är sådär 50 poäng ovanför deras genomsnitt!😂 hasta la vista, sayonara och bon voyage Götaland!

Likes

Comments

Jag vet inte ärligt talat, jag orkar bara inte sova än...

Ja, vad har hänt i mitt liv sen jag senast skrev? Jag minns inte när jag skrev, vänta ett ögonblick.... Jag har ingen aning om vad som hänt innan och efter dess, det blir nog kanske av båda sakerna då! Sommarlovet har ju slutat. Det vet alla varför säger jag det? Aj fan, nu går jag i nian och måste faktiskt försöka i skolan. För er information som alltid gjort det, så har jag aldrig gjort det. Men det är inte jobbigt än så länge så! Vad mer? EN ORM! Han e inte min.... nej då.... mina föräldrar skulle aldrig låtit mig ha en orm.... ha ha ha ha.... han e totalt elias.... Å juste. Elias tappa bort han. Nu är jag sur. antingen kommer säkert hunden eller en av katterna äta upp han. Har ni nånsin försökt hitta en pinsmal, liten orm, i en källare full med skräp? Det har jag. inte lätt. Elias kattungar har flyttat. Jag grät när Olga stack. Har jag aldrig något positivt o säga??? Oftast inte tror jag. JAg har hittat en ny favorit insekt, de e coola! Atlas heter de! Mitt spel som jag väntade på jättelänge kom och det hängde sig när jag laddade ner det så jag fick inget av det exklusiva jag skulle fått :((((( och spelet var rättså disappointing me :/ BTW jag kan fortfarande börja gråta ifall jag hör en kråka som låter som åke, RIP Åke älskar dig och kommer alltid göra det <3 Mamma färgade mitt hår igen och nu e de redigt blont, innan var det blått, och innan dess var det pissgult (I sådär 1 timme innan jag fick mamma att köpa ny färg) och innan dess var de vanligt. Vem bryr sig linnea? Ingen, haha. Nu kanske jag kan sova! ända sedan skolan började så har jag gått o lagt mig mellan halv nio och tio, för vad är det ens för mening att va uppe? Det är mycket mysigare att sova. Vet ni vad som inte är mysigt? Att mata ormar med helt nyfödda, tinade bebismöss. Inte najs.

Nuets citat: It's not the world that's cruel. It's the people in it. -Nora Sakavic, All for the game

Nuets lyrics:​It does really feel like that a lot.

​Har inget mer o säga nu, förutom till mina förbannade grannar att stänga av den jävla musiken!

Tack o hej, säg nej till leverpastej!

Likes

Comments

Om man är som jag, så gör man ingenting. Sen klagar man om det. Att mitt dygn består av att va uppe till ca tre på natten och sova till ett på dagen hjälper inte. Enligt mina föräldrar så finns det mycket att göra, gå ut o gå, cykla, läsa... Men asså har ni gjort det själv innan? Vart ska jag gå som jag inte har gått innan? Och cykla... Jag bara hatar det helt enkelt. För uttröttande. Läsa däremot... Det kan va jättebra, men börjar jag läsa kommer jag inte sluta föräns boken är slut, vilket ej för sig inte tar så lång tid när man är mig. Vad finns det mer o göra? Måla? Spela? Måla, ja visst ifall det blir bra, mend det blir det oftast inte. Spela? Känner inte för det förens mitt spel som jag har väntat på i sådär ett halvår kommer ut, om sådär 17 dagar. Ok dags o prata om nått annat. Alla er som bor på ovanvåningen, jag lider med er det är så varmt även ifall jag man har fönstren öppna och fläkten rakt på en. Juste! Jag har bytt rum och bor nu på ovanvåningen till vänster. Intresseklubben antecknar, Linnéa... Ja vad ska jag prata om då? Jag menar ingen vill ju höra om hur mycket jag älskar min pojkvän eller vilka böcker jag läst eller vad jag tycker om saker i världen... På tal om världen har jag ett nytt spel där man utrotar människan med sjukdomar, jättekul! Jag tror jag pratar om det ingen vill höra om ändå. Enligt mig e min pojkvän den bästa och är förvånad över att ingen annan försökt ta han ifrån mig med tanke på att jag anser de flesta över min level, men sen igen hade nån försökt hade jag nog bitit huvud av dom. Nog om det. Böcker.... Jag älskar böcker, det är som att leva i en helt ny värld där allt handlar om viktigare och intressantare saker än de som händer i mitt. Så ja, jag älskar böcker. T ex: ismarkens krona, raven cycles, Percy Jackson, Harry Potter (såklart), myrrdin, hungerspelen, mazerunner och dess fortsättning, vargbröder, sagan om ringen, piraternas fånge och dess fortsättning, septimus heap, piratika, blodsmärkt och spiderwick är de jag kommer på just nu. Läs dom och sen diskutera dom med mig. Eller nej gör inte det. Håller ni inte med mig blir jag nog bara sur. Och om vad som händer i världen... Jag har ingen aning, helt ärligt talat.

Dagens citat: "If I were a tree, I would have no reason to love a human." / Maggie steifvater - The raven boys.

Dagens lyrics:

You always have

Och nu ser vi vad jag oxå gör när jag är uttråkad, gormar om saker ingen bryr sig om.

Godnatt eller godmorgon, vad som än passar dig bäst

Likes

Comments

Och jag är generellt nöjd med livet. jag har en pojkvän jag älskar o som älskar mig, jag känner att jag släppt allt (och med det menar jag alla) som jag haft problem med innan och det bästa av allt är nog min säng. Konstigt va? Hur glad man kan va efter att knappt gjort något om dagarna att lägga sig i sin egna säng helt ensam o koppla av. Och inte längre bli väckt av lillebror isac som leker utanför, jätteskönt! Rättså mycket hänt sedan jag senast skrev nått här, mest för att jag ärligt talat vet att inte så många bryr sig om vad jag skriver ändå så vem bryr sig. Men jag går igenom det lite snabbt ändå: jag hade en kråka, sen så tog mamma död på kråkan (inte bokstavligt mördade men det var hennes fel.) och nu varenda gång jag ser en kråka blir jag lite tårögd. Folk skratta när jag sa att han dog först, fattar ni inte hur mycket han betydde för mig? Jag ska inte gå in på det, vill inte må dåligt. Vi hade prao och det gick bra, förutom ett smärre sammanbrott andra veckan. Fattar ni hur roligt det är att se en hel flock får bräka och springa till en? Nej, det var inte därför jag hade ett sammanbrott. Vi slutade skolan, och hahaha visst var det jättekul att jag hade för stora skor jag jag vaggade tunt som en pingvin😐👌🏻 och skolavslutningen var lika tråkig som vanligt. Fast efteråt så var det Ritz och jag ääääääälskar Ritz! Sen skolan sluta har jag knappt sett nån från min klass eller skolan, något jag förväntade mig totalt för jag är ju inte precis den alla älskar. Men sen när nian börjar då jävlar är det dags för mig att sätta fart! Jag har prokrastinerat allt skolarbete till sista året och nu gäller det att jag håller mig till det. Det kommer inte vara kul, och jag kommer inte tycka om det, men så är det. Ej för sig så är mina betyg väldigt bra för nån som aldrig försöker, så det kanske inte blir så svårt... Min lillebror åkte till Hällevikslägret. Jag hatar och älskar det där lägret... Har ni känt känslan av att se någon ni verkligen gillade efter ett år och se dom se en tillbaka, men de går förbi en och säger inget? Därför hatar jag lägret, och älskar det. Jag tänker aldrig berätta vad som hände förra året där. Jaja get over it. Det finns alltid nästa år, och året efter det... Det lät lite stalky, aja... Hey Pokémon go har kommit ut! Mamma hatar det, men hela resten av familjen har det (det inkluderar pappa😂). Hon säger att folk beter sig som idioter när dom spelar det. Jag håller med men det är det första på länge som fått mig att gå ut en längre tid oxå 30 km än sålänge. Mitt spel som jag förbeställda i typ februari och skulle kommit ut tio dagar efter skolan kommer ut om 19 dar nu, så jävla over att vänta på det, men längtar lite ändå. Aja de e de som de är. Jag mår bra och jag lever och jag behöver bara en för det.

PS. Kattungar. Och vi nämner aldrig sweden rock bilderna med mormor och casper jag ser förfärlig ut. Jag älskar Åke, RIP 2016-2016

Sommarens citat:
Chan ann leis a’chiad bhuille thuiteas a’chraobh.
It is not with the first stroke that the tree falls.

Yup, that's what happens. But it's never gotten to me before and it'll never get to me now.

Och med det säger jag godnatt! Eller morgon.... Hur du än nu ser det

Likes

Comments

Asså jag fattar inte???
Jag skriver av mig allt illa och speciellt bra som händer här. Varför? För jag tror nog aldrig jag hört någon faktiskt fråga "asså Linnéa vad har du gjort nu i helgen då?" Eller nått liknande. Jag är väldigt ensam. Jag har en person som jag känner faktiskt bryr sig mer eller mindre, resten av er säger inget mer än korta meningar till mig sålänge jag inte går på och på om hur dåligt jag mår. Ärligt talat dåligt och dåligt, det är inte precis som att jag går och vill dö, och man kanske inte redigt ser det på mig, men jag känner mig så otroligt ensam. Mitt i bland folk. En person har jag som får mig att känna mig bra och ni undrar varför jag gör så himla mycket för att va så mycket med honom som möjligt? Tänk efter lite. Jag har ett antal folk jag bryr mig så jävla mycket om, som ett tag brydde sig om mig med, men jag total förstörde det. De kanske inte bryr sig mer men de kommer iallafall alltid ha mig ifall de behöver mig. Inte för att det nåååååågonsin kommer att hända! För en stund sen så gick jag o skrollade igenom lite gamla samtal, konstig att dåtid kan göra en så glad. Om jag bara kunde gå tillbaka i tiden. Men asså det kan ingen.
Vi hade no exkursion och för det mesta var det väl Okk?? Liksom javisst jag var säkerligen den första som trillade i havet och fick cykla o hämta extrakläder, men jag var då allt glad med vilka jag fick arbeta med! Vi blev till och med klara först! Men alltså mot slutet så, vet inte redigt hur jag ska säga det... Det blev inte bra helt enkelt, jag mådde dåligt. Dåligt av dåtiden. Men sen igen så blev jag även glad av dåtiden me? Iallafall stack jag så fort som möjligt och var ensam rättså länge med hög musik. Det var inte så att jag började gråta eller nått. Jag bara låg där. Ensam. Elias kom hem och jag bara sa att jag tyckte allt vart dåligt, för i efterhand kändes det som det. Han muntra iallafall upp mig, som han alltid gör till slut, för han bryr sig. Även ifall jag inte helt ut rakt säger eller visar hur dåligt jag mår.
Nästa dag (idag) simmade vi, och jag blev klar med allt först. Vem visste att man kunde få sån träningsvärk av no exkursion? Efter det så körde brännboll mot först c klassen och sen b klassen och vi vann båda gångerna och det blev jag ju såklart glad över! No efterarbetet däremot var väl inte så kul och så har två relativt nära personer varit inne på akuten och det gjorde ju inget bättre. Va me Lias efter skolan och eftersom jag inte ville att han skulle bli skjutsad efter caspers moppe (hur dumma får man vara) så fick han istället skjutsa mig hela vägen hem(inte för att det var så himla bekvämt eller nått) och nu ikväll så ä jag återigen ensam, men just nu gör det inget. Antar väl att jag återigen har gjort samma sak... Berättat att jag inte är så glad med hur det är. Men alltså jag har inte mycke annat å berätta. Egentligen finns det mycket jag kan berätta men det är då ingenting jag vill dela med mig. Men det är inte redigt detta jag vill! Att folk kommer o pratar med mig efter att jag sagt något!! Jag vill att folk ska bara bry sig utan jag säger nått. Men jag antar att jag kräver för mycket.

Dagens lyrics:

Like that day'll ever come

Dagens citat:
When sorrows come, they come not single spies, But in battalions. / William Shakespeare

Och med det säger jag godnatt

Likes

Comments

Nu när jag ska till Elias och ja det är grymt svårt o bära sakerna nu + så är bussen sen... Nej men där kommer den! Så ja... Vad jag gjort idag? Absolut inget! Jag har legat i soffan o surat för att Elias inte kunnat va med mig, sen så har internatet varit grymt dumt och glee har laggat som in i helvete! Osså har jag hållt på me listorna som vanligt, fick även alla mazerunner böcker av mamma hon kom hem😍📕📗📘📙 och de är på engelska!!!😱😍❤️ så jag har nått o göra när jag kommer hem till Elias. Jag tror jag glömde mina pennor, vilka jag inte kommer behöva idag, men imån så😵 får väl läsa istället. Jag kommer dö i bok tre. Dö. (En viss favorit karaktär dör) åt 3/4 av en pizza till middag och skippade frukost lunch o allt annat. Det som är bra med lov är att jag äter så lite att jag känner mig nästan normalt smal, även ifall jag kan va lite grinig för att jag ä hungrig.

Dagens citat: Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring- Marilyn Monroe

Dagens lyrics:

Och med det säger jag godkväll

Likes

Comments

Jag vet inte varför, Elias vet inte varför. Trååkiigt!!! Jag kommer spenderade mina dagar ensam i soffan, skrivanded på mina listor (sålänge ett mirakel inte händer)

Så jag tittade på glee liksom halva dagen tills Elias kom, då bytte jag plats o satte på mat dokumentärer. Inte för att det hjälpte nånting jag var jätte hungrig. Så jag var allmänt tjurig idag och det fick Elias stå ut med, men sen igen så älskar jag han o tycker det är jätteroligt att fejk tjura över vad som helst😅 sen åt vi middag, pastagratäng och sallad o de va gott. Så fortsatte jag va gnällig till Elias skulle hem, å då blev jag supergnällig. Efter han åkt så tog jag en dusch o sen började jag med mina listor igen, för vårt internet suger för tillfället. Och nu tänker jag sova

Dagens citat: without craftsmanship, inspiration is a mere reed shaken in the wind

/ Johannes Brahms

Dagens lyrics:

Oh and we did. I think I wished for it even before I got the meaning of having a boyfriend, when I was just happy that you were there with me. Every day I'm with you makes me certain that I'll never let you go again, and that I know who is best for me

Och med det säger jag godnatt!

Likes

Comments

Och han låter jättegulligt, typ som en duva fast gulligare

Igår: så va jag med Elias, fast han fick komma till mig denna gången! Vi åt festmat och kollade på glee, vilket jag nu helt plötligt tycker är bra och det tycker inte elias😂 vi låg o myste hela dagen, och hela natten (och vi åt liksom ett dussin kakor)😋❤️

Idag: så va jag med Elias, vi gjorde bacon o omelett till frukost. Medans jag blev sur över jag inte "kunde" steka baconet för att jag inte gjorde som Elias pappa här, så experimenterade jag me omeletten istället och den blev god! Sen så tänkte jag ta en dusch och när jag var klar, så märkte jag att röret som vattnet rinner ut igenom inte ha i kopplat och att det var liksom vatten över hela golvet typ 3cm!! Jag fick hänga mattorna, handdukarna och mina kläder på tork medans Elias fixade golvet😂 efter det så myste vi, o åt en massa glass(jag tog en påse popcorn me) och ja, ärligt talat brukar han ju bjuda mig på allt, så nu var det min tur. Även ifall vi kanske inte fick ta egentligen... Vid sex åkte vi hem till Elias, o då satt jag o höll på med mina listor o Elias spela fallout, sen så titta vi på glee. Och fixa en pizza till middag åt mig! Sen äkte jag hem nu vid tio, gick o la mig, kom på att jag var tvungen o skriva och gick upp och nu vill jag verkligen sova.

Dagens citat: I swear to you I will never change. I'm proud to be different, it's the best thing about me. /Kurt Hummel-Glee

Dagens lyrics:

But we don't want to realize what is real. Real things scare us, so we make things up to make it seem better. Death is covered in stories of what happens after, but even if it scares me I know that we'll all just be gone, which is amongst the scariest things, and the most peaceful things. Nothing will be able to hurt us, but at the same time nothing can make us happy, because we're not even we anymore, we're nothing. Not even able to think. Not existing.

Och med det säger jag godnatt

Likes

Comments

Jag ärligt talat hatar såna våra sociala saker verkligen hatar! Man måste hälsa på folk o vara trevlig och umgås 😷😵 och det i massor. Min dag började på eftermiddan, får jag låg i sängen tills typ 20 över ett tror jag😅 varför skulle jag vilja gå upp när jag vet att jag bara kommer att få en massa saker o göra liksom ☹ och såklart när jag gick upp var det precis det som hände! Först så skulle jag städa på rummet åter igen (asså seriöst jag gjorde det igår), sen så skulle jag ta med mig isac ut i skogen o plocka ris (hon sa bara hämta ris först, och då trodde jag att jag liksom skulle koka ris eller något liknande) men nej. Vi gick till det stället där jag plockade ris förra året, och så fort jag hade börjat ge isac grenar att börja bära så började han klaga o tänkte gå hem, vilket jag fick få honom att inte göra, genom att ge honom min kofta och bära alla grenar🙄👌🏻 sen när jag klippte dom sista så såg vi tre hjortar som sprang genom skogen😱 och så gick vi hem. Fem sekunder efter vi kommit hem bad mamma mig att JAG skulle fixa upp riset för hon hade inte tid, så kommer hon ut varannan minut och säger till mig att ändra på hur jag satt det😤 Sen när jag satt mig ner, klar med riset o tänkte ta det lugnt så ska jag ta och vika alla servetterna, för tydligen är jag en fena på det😒och sen glasen me! Efter det fick jag ta de lugnt o bytte om o så. Spenderade mestadels av kalaset på mitt rum med Amanda, o vi satt o snacka om allt möjligt, från hamstrar till engelskalärare😂 och såklart skulle vi kolla på skräckfilm med, som vanligt😖😭 Amanda väljer alltid skräckfilmer som vi ska kolla på! Vi kollade först på nån mindre bra, med huvudkaraktären som va med i o2l på youtube innan. Va lite konstigt att se honom som huvudroll i en skräckfilm. Sen så kollade vi på Annabelle😭😭 mitt favorit ögonblick var när Amanda höll på o berätta nått och höll inte koll på vad som hände på tvn, så fort hon kollade på den så kom en jumpscare och hon blev skiträdd😂😂😂efter det tårta och såklart så börjar pappa på andra versen i ja må han leva, varenda gång😪 på mina kalas brukar han börja på den tredje oxå för att störa mig, men då bryter jag av med " OCH ETT FYRFALLET LEVE ÅT MIG, HIPP HIPP" sen så skulle Amanda hem, o jag tänkte kolla klart på Annabelle själv men jag fick panik så fort det blev läskigt, pausade och ringde upp Elias på Skype så att det blev lite bättre. Kollade klart på den o kollade sen på the awakening, vilket var supersorglig i slutet😭 vid det laget hade alla gästerna åkt hem o klockan va ett på natten. Då tyckte pappa jag skulle lägga mig, så han kom in o kasta sina strumpor i mitt ansikte Så jag går o lägger mig nu


Dagens citat:

Dagens lyrics:

Actually this time I mean literally, have you seen how pale I am?


Och med det säger jag godnatt

Likes

Comments

  • Facebook
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw