Ikväll har jag tittat på farmen..
Vad tycker ni om farmen?
Jag älskar farmen. Det är så lugnt och skönt att bara sitta och kolla på i stort sätt varje kväll. Spänning är det också. I kvällens avsnitt åkte Göran och Hampus ut.
Det är synd att Hampus åkte ut tycker jag, då han faktiskt var min favorit, han var alltid så gullig och annorlunda liksom.

Nu - sleep

Likes

Comments

Har du någonsin känt att du inte kan förlåta en människa men att du kan lägga det bakom dig. Det är faktiskt okej, man måste inte förlåta folk hela tiden, det räcker med att lägga det bakom sig och umgås igen.

För om en människa någonsin har gjort något elakt mot dig, betyder det enligt mig iallafall att den personen ska lära sig en läxa, och inte göra om sitt misstag.
Man kan ju inte lära sig något utan att göra lite misstag, därför kan man hellre lägga det bakom sig istället för att förlåta. Och ibland kan det vara så att man kan gilla en persons personlighet men inte personens sätt att vara på.

Förstår ni?

Alltså, hur en person är innerst inne behöver ju inte betyda att personen har det sättet att bara på och bete sig på det sättet.
Därför är det bra att ta en paus från den personen tills hen fattar vilket stort misstag hen gör.

En sak vill jag att ni ska tänka på, att oftast väger dom positiva sakerna mer än dom negativa. När ni tänker på allt negativt i era liv, kom då ihåg allt positivt också.

Aloha

Likes

Comments