Hejsan! Idag har det varit en jobbig dag i skolan. Jag har bara vart irriterad hela dagen osv. Så nu så är jag hemma själv och bara njuter av en skål gröt och idol på tv. Imorrn blir det nog att plugga lite för att bli klar med en uppgift så man inte behöver vara stressad resten av veckan!❤️

Tack och hej leverpastej!
❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan! Idag har det verkligen varit en bra dag. Det började med att jag hade sovmorgon ända till 12:30! Sen hade jag en lektion. Sen när jag kom hem så har jag bara tagit det lugnt med mina hundar framför en bra serie. Och precis så har jag ätit lite glass som jag har varit sugen på jätte länge! Nu sitter jag framför tv med min syrra och mamma och kollar på hela Sverige bakar och sen blir det att sova!👌🏻😋

Tack och hej leverpastej!
❤️

Likes

Comments

Hejsan! Idag är det en väldigt speciell dag för mig. För att idag är det exakt 7 månader kvar till att jag tar studenten!! Det är helt sjukt att tiden är här nu. Jag har längtat och taggat till detta i 3 år!

Tack och hej leverpastej!
❤️

Likes

Comments

Dessa 5 låtar är de låtar som är i min topp 5! Den allra bästa låten är med Little Jinder "Du vill ha sex med mig" Dessa låtarna lyssnar jag på varje dag och de får mig på så bra humör på olika sätt. Ah men detta var bara ett kort inlägg på brist av idéer.

Tack och hej leverpastej! <3

Likes

Comments

Hejsan! Idag har jag inget roligt för mig. Plugga och städa är det jag ska göra idag! Prov imorgon och städa behövs göras i mitt rum nästan varje söndag. Efter att jag har gjort det så ska jag bara ligga och kolla på film i min säng. Imorgon är det en speciell och det kommer jag visa imorgon! Kanske är lite töntigt men det är underbart för mig!
Tack och hej leverpastej
❤️

Likes

Comments

Hejsan! nu har jag tänkt att jag ska ge mig på ett försök att starta en blogg. Jag tycker att det kan vara kul att dokumentera hur mitt liv ser ut om dagarna och så! Just nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva för att klockan är snart halv tolv på natten och min koncentration är åt helvete. Men iallafall så har jag tänkt mig att ta mig ann ett försök på detta! Men tack och hej leverpastej!

Likes

Comments