Imorse åkte jag och Ebba på familjegympa. Det var väldigt mysigt och jag hoppas jag får följa med fler gånger. Vanligt vis är det Ebba och hennes pappa/min karl som är med, men nu när jag enda var ledig så ville jag åka och se vad dom gör för något. Min lilla ballerina tyckte mest om bollarna man fick jaga.

Nu vilar vi soffan efter mat och träning.
Jag känner att jag verkligen har hittat en träningsform som verkligen passar mig i min vardag just nu. Och att äta bra och hemlagad mat, massa tummar upp!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

En banan, några jordgubbar och kokosdryck. Det var tur jag gjorde mycket till mellis då botten hällde i sig. Men jag förstår henne, det var super gott!

Likes

Comments

Idag ställde jag mig på vågen. -4 kg. Jag är nöjd! Men vist kan den summan bli större tills om nästa gång? Klart den kan. Nu kämpar jag på ännu mer och tar en promenad i motvind med barnvagn och hundar.

Likes

Comments

110 trappsteg och 1 min 23 sekunder. Tycker det är lite pinsamt sakta och med tanke på hur flåsig jag var när jag kom upp. Nu ska jag kika runt på youtube och leta perfekta övningar för att bättra på konditionen.
Skulle ha jobbat en natt men fick semester då det är lugnt på avd.
Fredags mys!

Likes

Comments

Jobbar och sover halva/hela dagen. Dagarna försvinner i ett nafs och vips så ska man åka iväg igen.
Har haft två vilodagar från träningen hemma. Men jag har hittat en ny utmaning på jobbet som jag ska börja klocka och målet är att det ska gå snabbare för varje gång. Och det är så enkelt som att jag ska ta trapporna upp från omklädningsrummet till avdelningen. 5 våningar, stegen tänkte jag räkna idag. Min kondition är verkligen inte bra på något vis. Men jag jobbar på det.

Likes

Comments

Nu har jag kärat ner mig i en vattenflaska. En som får vattnet att se fräscht ut och smaka underbart. Jag köpte min på Ica Maxi och den är av märket sagaform. Jag älskar den 👌🏻👇🏻

Jag forsätter med Idag Wargs träningsvideos på youtube. Jag har verkligen fastnat för dem. Enkla att följa och jag gillar att många övningar är för hemmaträning. Jag känner inte att jag har tiden för att åka iväg att träna med småbarn, att vara gräsänka och jobb. Så för mig fungerar dom perfekt!
Idag var dottern också med.

Likes

Comments

Halv sex. Då vaknade våran prinsessa idag...
Man hinner med mycket när man går upp vi den tiden, vi har bakat, tvättat två maskiner, busat och nu sitter vi i soffan till lite bompa. Tidig morgon betyder även tidig vila på slagen så inom en snart framtid tar vi en promenad i det milda vädret, -1,4 just nu.

Likes

Comments

Lördag och vi ska bara mysa.
Har sovit halva dagen men skulle mer än gärna vilja sova ett tag till.
Men nu är brasan tänd, ljusen brinner och vi har satt oss i soffan ♡

Likes

Comments

vi flyttade in i våran hus i augusti förra året från en liten två:a på 50 kvm. Huset har 6 rok och känns så stort. Det ligger på landet med skogen som närmaste granne och två familjer till. Vi trivs som fisken i vattnet, eller som vargen i skogen kanske är rätt uttryck.


​än är det lite tomt på väggarna, då vi inte riktigt vet hur vi vill ha det. Men denna underbara tavla har fått sin plats i allrummet vid kaminen.

Likes

Comments