När man får uppmärksamheten, det finns verkligen en kille som ger dig allt. Han visar verkligen att han uppskattar dig, han som på snudden avgudar dig. 

Varför känns det då som om han inte är den rätta? Hur kan någon som visar dig hur äkta känslor verkligen visas inte vara intressant? Varför suktar du efter den där som på så många sätt sårat dig. Den som både har sårat dig med flit men också utan sin vetskap. Varför är han mer intressant än han som gör allt för att du ska märka han?

Hur kan någon som sårat dig medveten vara mer intressant än han som aldrig någonsin skulle ha en tanke på att göra dig ledsen? 


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Att en tjej tar initiativet till att ta kontakten. Att tjejen går fram och frågar efter killens nummer, är det inget killar faller för? Har vi inte kommit så långt att killar kan ta att en tjej vågar komma fram och visar sig? Eller vill killarna att vi fortfarande ska stå i ett hörn och bara vänta på att dom ska få visa sitt intresse? 

Är dagens unga karlar fortfarande för macho för att acceptera att vi tjejer vågar visa vårt intresse först? Blir dom helt enkelt för rädda för dom tjejerna som faktiskt vågar skicka iväg det första smset. Är dom rädda för dom tjejerna som vågar gå fram och fråga efter deras telefonnummer?

Likes

Comments

Varför känns det som om jag inte har förmågan att hålla den människan jag tycker om kvar i mitt liv? Varför blir det alltid så att jag står ensam kvar?

Väljer jag omedvetet att bli ensam kvar? Är det jag som puttar iväg dom människorna som kommer mig för nära in på? Har jag inte förmågan att öppna mig så mycket att någon annan känner sig välkommen? Blir jag för kall när andra är för varma mot mig?

Eller är det så att jag inte träffat den människan som har sin plats i mitt hjärta?

Likes

Comments

Du var vilsen förstod inte att det var han du längtade efter. Att det var han som skulle kunna ge dig allt det där du längtat efter. Allt det där som du nu efterhand har förstått att han hade.

Du ville intala dig själv att det är inte han, han är inte den jag längtar efter. Du fortsätter att längta efter andra. Du ignorerar det fina han, för någon annan kan ju ha något finare.

Han slutar visa det fina han har för dig. Du slutar blunda för det han gav dig men han har slutit ögonen för dig.

Det är då du längtar tillbaka till honom.

Likes

Comments

När man känner dom underbara men så läskiga fjärilarna i magen. När man inte kan något annat än att le bara av tanken på honom. Är det då man bara ska njuta av känslan? Är det då man ska våga lite på honom?

Hur vet man att han inte är som dom andra, dom andra som har rivit upp ditt hjärta. Kommer han förstå att ditt hjärta inte kan rivas igen. Att om det rivs upp igen är du inte säker på att du kan reparera dig igen. 

Hur kan du vara säker på att han är redo för att ta dig i hans famn? 

Är det dina fjärilar som är svar på dessa frågor?

Likes

Comments

Du ville att jag skulle släppa in dig innanför muren, du var trygg var ditt argument. Att jag behövde en trygg punkt innanför mitt hårda skal. Jag försökte öppna upp en dörr för dig, du kämpade för att öppna dörren. Du fick inte bara upp dörren du rev hela muren. Men du lämnade mig med ruinerna av min mur & ville inte städa upp efter dig. Du va trygg sa du. Men nu står jag här med en riven mur, en mur som jag så länge inte velat riva. Hur bygger man upp muren igen, när ruinerna av den förra fortfarande ligger kvar.

Likes

Comments

"Jag vet inte om detta är rätt tid i livet för mig" sa du när vi pratade om din dröm. Jag peppade dig till att följa din dröm, att du skulle full göra det du påbörjat. Din rädsla att vi inte skulle finnas kände jag så väl. Jag kunde inte visa min rädsla men den fanns där den med.

Jag trodde på oss, men jag kunde inte visa det på det sätt du gjorde. Den sista minuten med dig spelas upp i mitt huvud varje dag. Ingen av oss hade modet att släppa, jag ville att tiden skulle stanna.

Du var på andra sidan jorden, men det kändes som om du inte lämnat min sida. Inget förändrades.

Tills dagen du kom hem, du klev in genom min dörr men ditt hjärta var kvar på andra sidan. Det där förtrollande leendet fanns där mot alla andra men inte mot mig. Du kom hem, men inte hem till mig.

Likes

Comments

En fråga som kommer upp varje dag i mitt huvud är "Jag vill ha en vardag med någon". Men är jag verkligen redo att ha en vardag med någon? Jag tjatar om detta till mina vänner dag ut och dag in. Men vill jag det? Om jag nu skulle vilja dela min vardag med någon annan hade inte den någon redan vart min vardag?

Att vilja och att vara redo ligger så långt ifrån varandra men ändå så nära.

Viljan vet jag finns, men är jag redo? Tar osäkerheten omedvetet över så fort jag träffar en ny potential vardag. För jag försöker att hitta min vardag, för visst gör jag det?


Likes

Comments

Tanke med denna blogg är att jag ska få bearbeta mina tankar. Jag behöver en punkt i livet där jag kan få uttrycka mig, dela med mig av hur det är att vara jag. Vilka frågor kan jag inte svara på själv? Finns det svar på allt? Kan man få dom svaren genom att uttrycka sig i skrift?

Allt det jag ville säga till den där personen men det gick inte att få ut dom orden, kan jag få ut dom orden här? Jag hoppas det och jag hoppas att det inte bara är jag som haft dessa tunghäftor. Jag hoppas det finns fler än jag.

Men för att detta ska bli så personligt som möjlig så kommer jag dela med mig av min vardag, allt från samtal med mina vänner till mina intressen.

Helt enkelt MITT LIV.

Likes

Comments