Nu är det inte långt kvar! Jag kan inte berätta vad det är men oj så taggad jag är. Det ända jag kan säga en så länge är att det handlar om hästar, rättare sagt Hotte. Jag är så taggad och jag räknar ner dagarna varje dag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Än är inte helgen slut men jag tänkte ändå summera den lite.

I lördags fixade jag stallet. Myste lite med Hotte. Dock blev det ingen ridning men det gör inte så mycket. Sen åkte jag till en kompis och så hängde vi typ hela dagen. Vi fotade, hade det mysigt och sen avslutade vi med att kolla på Mello. Mysigt!

Sen idag så tänkte jag inte gör något speciellt. Ska nog gå ut lite i detta fina vinterland och sen ska jag fixa stallet. Kanske plugga lite om jag orkar haha.

Veckan som kommer är helt okej. Lite lagom mycket i skolan. Nu är det bara två veckor kvar, sen är det sportlov. Då blir det rida av.

​Flygande ponny<3

Likes

Comments

Varför är vi alltid onöjda? Alltid när vi har något vill vi ha motsatsen. Har vi sommar vill vi ha det lite kallare, har vi vinter vill vi ha sommar.

Jag förstår det till 100%. Vi uppskattar inte det vi har. Det är svårt, det förstår jag men kom igen, försök.

Tänk så här: Du som sitter här, du har förmodligen tak över huvudet, mat i skafferiet och antigen ett jobb eller så går du i skola. Vad finns det på att klaga på? Att det är så jobbigt att gå upp kl 07 för att ta sig till jobbet/skolan. Oj vilket problem. Eller är det att maten inte var så god idag? Hur som helst. Medans du sitter där och tycker synd om dig själv finns det folk som inte bor någonstans, inte ens har mat på bordet eller folk som lever i misär varje dag, varje timme, varje minut, varje sekund. Så börja uppskatta det du har.

När du klagar på att det är så jobbigt att det är snö ute och du vill ha sommar ska du tänka på dem folk som lever så.

Så klart man får längta, klaga och tycka synd om sig själv men då måste du ändå ha det andra i bakhuvudet. För att inse hur lyckligt lottad du är!

Likes

Comments

Denna veckan som kommer blir det inte speciellt mycket roliga saker. Det är allmänt tråkigt väder. Regn, kladdigt och mörkt. Super tråkigt. Sen är skolan precis som den brukar. Visst, det är ju kul. Men skulle man jämföra med att ha sommar och leva lajf eller vara i skolan, så väljer jag helst det första alternativet. Lite likadant är det med Hotte. Det blev ingen ridning i helgen. Jag var alldeles för trött igår och nu är jag på väg hem från farmor. Och klockan är 18.00. Så tråkigt att aldrig få rida. Rida ordentligt.

Jag saknar att känna den här underbara känslan efter ett riktigt bra ridpass. Eller en utritt som var så härlig. Men det kommer. Nu i vår och sommar ska Hotte bli riktigt fin. Ska rida 6 dagar i veckan och få han riktigt fin! Ska aldrig säga att jag är för trött eller inte orkar rida. Jag ska. Punk! Men när det blir, får den som lever se.

Likes

Comments

En svenska lektion är det ända som är kvar nu. Jag är helt död. Har ingen ork och vill egentligen bara sova nu. Men vad gör man inte för skolan..

Hotte har vilat hela veckan. Bara tagit in han och myst. Väldigt tråkigt då jag verkligen vill rida. I helgen ska vi upp och fira farmor. Sen ska jag kanske rida på lördagen. En lugn helg.

Det ända jag skulle vilja göra nu varje dag är att rida hotte. Men när man inte har ridhus blir det svårt i detta vädret. Jag får bara vänta. Hotte där ju inte av lite vila. Eller lite och lite..mycket vila.

Nu början svenskan så nu måste jag avsluta. Vi hörs!

Likes

Comments

Måndag och ny vecka!

Hotte reds i helgen! Red han på ängen, vilket gick jätte bra! I fredags så blev det ett lite hårdare pass. Mycket galopp. Både han och jag blev riktigt svettiga. Sedan på lördagen blev det lite lugnare och mer fokus på att han skulle ta det lugnt! Gick jätte bra det med. Sen på söndagen fick han vila. Eftersom jag inte kan (eller kan och kan, det är svårare) att rida i veckorna blir det att han får vila. Eftersom vi bara har en padock blir det inte så lätt nu på vintern. Och jag vill inte rida i mörkret på en äng. Så då får han vila. Tråkigt men så är det.

Den här veckan verkar bli lugn. Skolan varje dag och sen stallet. En helt vanligt vecka bara.

Likes

Comments

För första gången på kanske 3 veckor har jag ridit ett riktigt pass på Hotte. Och vad som räknas som riktigt (eller som vi säger här i Småland "redigt") är att jag fokuserar och planerar ett ridpass.

Passet bestod av skritt och trav över några bommar. La ut två bommar i ett hörn på ett böjt spår, sedan en bom innanför spåret på långsidan och en bom på kortsidan strax innanför spåret! Här är en bild för att förstår bättre. De blå är skritt och den gröna är trav!

Körde denna banan i båda varven och Hotte skötte sig så bra. Han var lugn och arbetsvillig. Man märker att båda är lite ringrostiga men vi båda tycker det är så roligt att få rida/ridas! Tog även de enskilda bommarna i trav och det gick super!

Likes

Comments

Dagen efter julafton och jag sitter i bilen påväg hem från en liten släktträff. Ganska trött men nöjd över livet! Idag är en bra dag. En dag då jag tycker om mig själv hela tiden och tycker mitt utseende är väldigt bra. Skönt!

Tidigare idag var jag hos Hotte. Mockade boxen, packade höet, fyllde på nytt vatten och gav några morötter i krubban! Sen tog jag in honom och borstade genom hans päls. Jag är inne i en period där jag älskar Hotte lite extra. Jag lyser liksom upp lite extra när jag står och har hans huvud i famnen. När jag känner hans mule pusta ut varm luft mot mina kalla händer. Han är så älskad<3

Imorgon har jag faktiskt inget planerat. Bara stallet såklart. Annars lugnt. Både skönt och lite tråkigt. Jag tycker det är så roligt att träffa släkt och vänner. Så jag träffar gärna fler. Men samtidigt skönt att bara få gå hemma och vara ful;)

Likes

Comments