/L&I

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I tisdags hade vi studiedag så jag sov hos william sedan hämta mamma mig och dagen avslutades med en PW med Ida på 6.7km. kändes så jävla bra att få tillbaka son motivation. Idag var jag inte i skolan och kommer nog inte gå dit imorgon heller. Har fruktansvärt ont i huvudet och mår illa. Nog om det. Denna dag började med att jag gick upp runt 13 tiden och gjorde mig en ordentlig frukost, sedan träffade jag Ida och vi drog till hjortgården. Vi bestämde oss för att ta den blå rundan på en mil, men efter 3km försvann markeringarna så vi visste inte hur vi skulle gå. Tillslut träffade vi på en tant och det slutade lyckligt. ;) 1,2 mil! Så stolt över mig själv!


Nu ligger jag i sängen med John blund, godnatt!


Likes

Comments

Igår var det ny vecka igen, skola som vanligt o sedan drog jag mig hemåt. Träffade några vänner vilket jag egentligen inte orkade eftersom jag hade så fruktansvärt ont o huvudet men hade inget att göra ändå.
Idag så blev det att stanna hemma för min del, har fortfarande lika ont. Hoppas i vilket fall att det börjar gå över snart. Imorgon har jag nationella i matte vilket jag verkligen inte är så taggad på. Efter skolan ska jag till läkaren och göra lite tester, mer om det imorgon.

I söndags var jag i Göteborg med två fina vänner, blev en hel del shopping. Jag fick köpt en skolavslutningsklänning och massor med mer saker. Kan lägga ut bilder om jag får tid.

Hoppas ni mår bra så hörs vi! /L
Likes

Comments

dem senaste dagarna har jag haft fullt upp. haft kalas, firat min syster, varit på bio, gjort nya extentions, färgat håret osv. i förrgår var det Valborg, jag var med mina tjejkompisar o sedan träffade vi fler kompisar blabla. sedan åkte jag o william på matförgiftning så idag skulle jag firat min vän, Sandra med några kompisar från klassen men det gick icke för min del. om jag blir bättre ikväll ska jag sova hos Wille o imorgon fyller jag år.
nu orkar jag inte skriva mer. puss /L
Likes

Comments
Likes

Comments


Hej vakande kl 10 för skulle på möte kl 11 och det mötet gick finnemang haha :)

Men nu tänkte jag ta en power nap för är rätt trött. Men innan det tänkte jag berätta om helgen. Idag ska jag på middag med mamma och sedan ska vi på teater med mammas kille och Emma,imon så vet jag inte vad jag ska göra men på söndag ska jag packa för på måndag bär det aV MOT MALMÖÖÖÖ! 

men nu kommer jag snart somna så skriver senare kram/i bjuder på en gammal bild på mig och Michaela!

Likes

Comments

Sitter just nu i skolan med Sandra, vi ska bli klara med So'n och svenskan innan lunch. Dock har vi fram tills 11.00 på oss så det känns skönt. Idag ska jag hem till William efter skolan. Men vi hörs senare, puss. /L 

Likes

CommentsHej ska snart dra och handla sedan ska jag dra till gården ! Hörs senare
/i

Likes

Comments

Idag har jag nationellt prov framför mig samt mattelektion & musiklektion, får hoppas på att dagen går snabbt.
Var så trött imorses men drog mig in i duschen & vaknade till. Ska alldeles strax föna mitt hår och fixa till mig lite innan jag drar till skolan.
Hoppas ni får en bra dag. Kram! /L


Likes

Comments