Summering 2019- del 2

Ja, då fortsätter vi!

Jag pluggar, som jag nämnt, till socionom så i slutet av min första termin blev jag alltså gravid. Under sommaren jobbade jag på fritids/förskola här ute på ön där jag bor. Grejen var också att vi valde att hålla vår graviditet ganska subtil, på ett såhär litet ställe sprider sig dock rykten snabbare än vad som går att föreställa sig, men vi ville undvika detta så länge det gick i alla fall. Efter v. 12 (som då är den mest kritiska perioden) berättade vi för våra släkter och vänner, men vi gick aldrig ut med det på sociala medier, jag tyckte bara att det kändes för öppet typ, jag ville ha min graviditet för oss, jag kände inget behov av att alla skulle veta och få alla grattishälsningar och frågor senare om "bebis inte har kommit än".

Men men, runt v. 20 började det synas på mig att jag var gravid, innan det gick det egentligen inte att säga, jag kunde lika gärna bara gått upp lite i vikt. Då började det alltså spridas på ön om att vi skulle ha barn, men nu kändes det bättre, nu hade som sagt halva tiden redan gått! Och i samband med detta fick vi veta att vi väntade oss en liten flicka <3

Överlag mådde jag väldigt bra under hela graviditeten, hade några veckor i början med illamående och kräkningar, mitten var bra och slutet präglades av mängder med kontroller av mitt blodtryck...mer om det i nästa inlägg!


xoxo, L


#gravid #graviditet

Känslan av att slå 100 strecket var så sjukt!

XoXo, L

  • Familj

Gillar

Kommentarer

Instagram @linneeaaodeen