Mitten på augusti åkte jag och pojkvännen med hans familj till USA. Vår resa började i Los Angeles (bild 1), där vi hyrde ett hus. Vi besökte Universal Studios och Venice Beach, slappade i huset och bara njöt. 

Därefter körde vi till Las Vegas (bild 2), vi bodde på Exalibur. I LV blev det blev en tripp till Grand Canyon. Vi flög helikopter över GC vilket jag verkligen rekommenderar om man ska dit. Det kostar en del, men det är värt pengarna! Vi kollade även in strippen och spelade på casinot. 

Efter LV var det dag för San Fransisco (bild 3), vi hade endast en dag där så det blev en dag med massa turistandet. Fishermans Wharf, sjölejon, Golden Gate Bridge, Alcatraz (från avstånd, då det var fullbokat till 1 sep och vi var där 27 aug..), Lombart Street och Fillmore Street. Häftig stad som man ska lägga mer än 1 dag!! 

Från SF flög vi till New York (bild 4 & 5). WOW! Vilken stad och vilket tempo det är. NY var den stad jag såg mest framemot att åka till och där jag ville se mest. Hann med det mesta men kan absolut tänka mig att åka tillbaka för man kan inte se allt på en resa. Där är så mycket att se! Sambon, som mer är en som gillar att slappa och ta dagen som den kommer på semester, gillade inte NY då vi gick ca 1 mil om dagen för att hinna se allt på 4 dagar, haha!. Vi var även på Woodbury outleten, som just nu har 220 butiken men bygger ut för att bli världens största outlet med 310 butiker (!). Vi tyckte outleten var helt okej, men med tanke på att dollarn var så hög (8,5-9) så var det inte mycket billigare med tex nike skor, michael kors väskor, vilket var tråkigt! Men absolut värt ett besök!

Jag hade aldrig varit i USA innan så det var extra spännande att få besöka så många städer på 2,5 vecka. Nu när man tänker tillbaka så känns det på nått sätt så overkligt att vi inte har varit där, sjukt men sant haha! Men det kommer absolut bli fler besök till USA. Nästa besök kommer bli till Florida. 


Likes

Comments

​Hittar en massa inspo på instagram till drömhuset. Kommer bli dyrt att inreda det huset så det gäller att börja spara nu, haha! Har däremot aldrig gillat guld men det ihop med marmor var en riktigt snygg kombination. 

Lär dock hinna ändra smak innan jag kommer flytta till hus eftersom det är några år tills det. Ska först plugga klart och sen hitta jobb vilket är ca 4 år. Suck, vill flytta nu!

Likes

Comments