The day after

Det bidde en sen brunch, halv tre för att vara exakt haha. Har aldrig i hela mitt liv ätit så sent men det var det värt för som ni kommer se på bilderna så var det underbart gott och värt väntan.

Den korven man kan tycka sig se på bilden vid Li är faktiskt "kanadensisk bacon" haha. För mig såg det ut som falukorv, men icke... lite kul fakta.

Åh vad detta var gott. Jag beställde en omellet, har det senaste blivit besatt av omellet och beställer det varje gång jag är ute typ, denna gången blev det med avocado, tomat och mozarella och jag blev inte besviken. Potatisen till var så jävla krispig och god och ja, kunde inte bli bättre. Sara tog en gudomlig nacho tallrik, aldrig skådat eller ätit en så god innan, man känner verkligen att de har lagt ner tid bakom den vilket vi gillar. Allas mat var en fullträff kan jag väl sumera med att säga.

Asså kolla bara. Vattnas det inte i era munnar så är det ju något fel med någon, och inte är det nachotallriken....

Oj vad Sara var redo att inta denna godheten OCH Jag och Li var inte långsamma att ta oss en bit.

​Efter brunchen blev det sänghäng hela eftermiddagen till dinner time för då åt vi tacos med Saras familia vilket var jättemysigt och trevligt. Vid åtta tiden åkte jag och Li hem i hemskt väder. Fy vad jag hatade de 30 minuterna. Satt på helspänn hela vägen hem för det verkligen öste ner regn och man hade svårt att se för det är så JÄVLA dåligt belyst på gatorna i USA, tyvärr. Men jätte bra helg verkligen.

  • 263 visningar

Gillar

Kommentarer

Maria
,
Härligt det ser ut! Förstår att ni tjejer passar på 😊
Agneta Högwall
,
Hej Linnea väldigt kul att jag får följa din vistelse i USA. Ser ut som om du trivs väldigt bra. Här hemma idag har vi det väldigt halt för det snöade i går o töade och sedan frös detta på. Du får ha det så bra kramar från Agneta
Linneampl
Linneampl,
Åh hej Agneta!!! Va kul att du kikar in här!! Det gör jag verkligen! Jo men jag såg detta, här börjar det bli lite kyligt men inte mer än så. När solen står på så känns det nästan som vår och man blir lite bortskämd av det! Tack så mycket och hoppas allt är bra med dig! kramar:)
nouw.com/linneampl