När familjen min kom till Philly

Här är vi på ett mysigt ställe där jag bara varit en gång tidigare men tyckte det var helt okej! Nu när jag ser bilden på min omelete med cheddar på så var det faktiskt lite too much, man kan ej tro det med ost men tyvärr.

Men annars tror jag att allt smakade gott. Jätte amazing väder så vi satt ute och tror de flesta av oss svettades un poco.

Kan vi bara ta en minut och kolla på dessa pannkakor. Alltså detta kommer ju från en helt annan nivå av pannkakor. Jag menar, bara det att amerikanska pannkakor generellt är större och mastigare än våra svenska men här fick Thea 3st och de är "humangues". MEN SÅ GODA....

Tror hon knappt åt en halv, och så himla onödigt för de ger så stora portioner och det finns inte en chans att man äter upp det så får de slänga de istället. Kommer ihåg att vi nämde det för servitrisen och hon höll med om att de faktiskt serverar way to much.

Får ibland nypa mig själv, för när jag kollar tillbaka på dessa bilder och se att de faktiskt var här så känns det alltid lika overkligt men samtidigt så fantastiskt.

Varför inte "posa" under Macy´s skylten. För jävla tråkig butik bara. Instänkt, varmt och bara nej...

Töntiga bilder gillar vi. Varför alltid vara så seriösa. Seriöst är tråkigt, ibland får jag nog tillägga.

Okej denna bilden är ju ganska fin måste jag säga men ändå väldigt tråkigt inne i det.

När ens mamma genast vill ta en bild efter världens mest efterlängtade och saknade kram och man ser ut som ett vrak. Kommer ihåg hur jag försökte fixa till fejset så man såg lite okej ut men whatever.

Bilden ger en känsla och det är att jag var så jävla lycklig just då och tårarna bara rann. Jag är inte ledsen ledsen utan glädje ledsen haha.

Moster & Kusse <3

  • 203 visningar

Gillar