Nämen

Nämen Linnea, lever du?? jo men det gör jag men man skulle nästan kunna tro på att jag inte har gjort det de senaste. Spelar ingen roll hur mycket jag ursäktar mig för det är ju bara egentligen mig själv jag gör besviken men det är inte alls såhär jag ville eller trodde min "Häng med mig till usa" blogg skulle bli. Men istället för att klanka ner på mig själv så kan jag istället berätta lite kort vad jag gjort och kanske framförallt hur jag har det. I ett nytt inlägg för de som fortfarande är "true followers" kan jag slänga in vad jag kommer hitta på de närmaste månaderna så jag inte blir helt bortglömd.

Först och främst så har jag det jättebra, trivs som fisken i vattnet. Jag kan nog varken i ord eller skrift berätta hur jävla stolt jag är som tog detta fruktansvärt jobbiga och svåra val att byta familj. Men något jag kan berätta är att det är en sån enorm lättnad och jag är otroligt glad att jag vågade ta steget. Nu i efterhand fattar jag inte varför jag lät ett beslut som var ganska uppenbart för mig att ta så lång tid innan jag gjorde det men just då var det som man bara ville dra ut på det just för att se om det skulle ändras eller om det var ett för hastat beslut. MEN nog om detta nu! Jag har en jättebra kontakt med föräldrarna och barnen, (de äldre är allt lite klurigare) men det är en "working in progress". Kom nästan precis hem från två veckor down in la beach eller "shoren" som alla amerikanare kallar det. Min värdmammas föräldrar äger ett hus nere i Avalon som det heter och vi var där och bara slappade, solade, badade och bara hade 14 helt bekymmer och stressfria dagar.

Nästa vecka ska jag till Miami med min dear friend Diana, vilket ska blir riktigt kul och skönt att åka iväg någonstans och bara vara liksom. Blir en liten mini vacay då vi är borta i 5 dagar och första gången vi testar på "airbnb" så får se hur det kommer bli. Men Miami är något jag hört nästan 95% av alla au pairen åker till så kände att det var ett litet måste och jag längtar. Strax efter från det att jag har kommit hem från Miami ska vi ner till Avalon igen för att spendera hela augusti månad där men denna gången inte i morföräldrarnas hus utan vi har hyrt ett eget där nere så det ska väl också blir kul och skönt. Det är en annan sak där nere för visst behöver du ta bilen om du vill komma någonstans men alternativet att gå eller cykla finns också vilket det ej gör här så man känner sig lite friare. Plus att ligga på stranden nästan varje dag och "jobba" låter ju inte helt fel för mig iallafall.

Ja, herregud vad mina fingrar gick i varv, har en annan sak att berätta också men kan ta det i ett annat inlägg. Måste få ynka mig själv om att både min mobil och kamera är paj så bilder har jag men ingen chans till att få ladda in dom vilket suger väldigt mycket men vad ska man göra.

  • 0 visningar

Gillar