MY GOLDEN YEAR

Just nu sitter jag alltså som den "amerikan" jag blivit och smaskar på caramel popcorn. Japp, trodde aldrig jag skulle falla för frestelsen men det har jag tyvärr gjort, och jag har blivit besatt. Nästan så besatt att jag måste springa förbi boxen för att inte äta eller sätta tejp över munnen, eller slänga ut det.... Hoppas ni förstår ironin men också att det är så fruktansvärt svårt att låta bli och när jag nästan kan gråta av lycka när det är slut och jag inte behöver tygla mig själv, så köper min värdmamma mer och så börjar det igen haha.

Jag fick en lite "reminder" eller "att tänka på" och det är att inte göra så långa meningar utan punkt och styck indelningar, så ska försöka med det. Kan väl säga att jag inte är den bästa på svenska, grammatiken eller allt som har med det och göra så säger ingen till mig så skulle jag kunna skriva på utan punkt, komma och allt.

Men vad händer annars då?? Linnea försöker att fixa så att hon kan börja läsa en av sina klasser som hon måste för att fullfölja sitt år, och detta tar hon alltså tag i 10 dagar innan college börjar. Då jag är VÄLDIGT efter så kan jag inte välja den kurs jag ville ha så det slutar med att jag ska läsa spanska. SPANSKA..... Jag sög i spanska när jag hade det i grundskolan och det jag enda jag har i minnet är inget mindre än "Me llamo Linnea, yo tengo doce anos, vivo en Suecia". Jaja, ska försöka klara mig igenom det och FÖRVÅNANSVÄRT längtar jag, men inte till skolbänken, läxor, böcker mm, utan att träffa människor. Inte au pairen utan människor i min ålder, amerikaner.

Läste denna boken härom dagen och började tänka om detta är och kommer bli mitt "Golden Year". Tror det har börjat bra men så kom jag att tänka på att jag vill inte ha ett speciellt år som blir mitt GOLDEN YEAR, Jag vill att alla mina år ska vara golden. Från och men nu ska och kan jag göra allt jag vill, det jag tänker på att göra men aldrig gjorde. Att åka hit har verkligen öppnat min "dolda" modiga sida och jag känner helt plötsligt att jag kan göra allt jag vill, alla mina drömmar, ALLT. Ska inte låte rädsla eller tankar över att jag inte kan eller inte vågar hindra mig. Livet är verkligen för kort för att inte göra det man vill och låta rädslaN ta över och jag inser det bara mer och mer för varje dag.

  • 149 visningar

Gillar