Miami - Day 1

Så när jag och Diana hade hittat varandra på Fort Lauderdale flygplatsen tog det inte många minuter innan svetten började rinna och man insåg direkt att man var i Miami. Vi tog därifrån Uber till vårt Airbnb som låg circus 45 minuter ifrån och alldeles nära till south beach! Ganska perfekt läge om jag får säga det själv Dock så tog det oss ett tag innan vi hittade rätt och det visade sig att vi hade gått runt i cirklar i typ 30 min och passerat huset några gånger men men. Väl där blev jag helt amazed av alla gröna träd som var här, därav de vackra gröna bilderna, var ju tvungen inte bara för att vi skulle få fina bilder utan för växterna också...... Nä men så kom vi in och det var helt ok, ÄLSKAR att hon vi bodde hos hade air condition men så sa hon att ingen människa i Miami bor där utan air condition och det kan jag förstå efter att bara ha spenderat 5 dagar där. Men efter vi fick packat upp lite och fixat till oss och då man trodde att man var för snygg för att äntra stan så fick jag den där första svett droppen på ögonfransen efter ja typ 3 min..... så jag visste ju redan då vad som väntade mig haha. Näst på tur var ryggen och ja det var SKIT varmt mina vänner, tänkte att detta var intressant så bara att skriva ner i "intresseboken". . . . . . . Men vi traskade runt och kom till ett "diner" som det så amerikanskt heter. Jag var skeptiskt då jag tänker att det är ett B trashfood ställe som var alldeles för dyrt och inte gott alls, men så fel jag hade. Om alla diner är såhär kommer jag mer än gärna besöka de oftare, detta såg exakt ut som ett diner ska se ut men maten var sååå god och sååå fräsh!!!! Ett MÅSTE om ni besöker south beach i Miami, gå till "The diner" or "Diner". Jag beställde en ceasar sallad där man faktiskt fick gott om kyckling nästan för mycket och det kan jag inte riktigt säga att jag alltid fått hemma in Sweden när jag beställt det. Diana beställde lax med crabcake i vilket för mig låter inte gott alls men överraskande nog var det både nytt och gott. Och sen som grädden på moset testade jag deras nya mango mojito och Oj vad det nästan var den godaste drink jag druckit! Så det var ett riktigt bra start angående maten för denna semestern!

Efter maten som sedan satt så fint i maggen gick vi runt lite och kollade läget, skulle egentligen gått ut på kvällen då vi träffade en promoter på restaurangen men blev inget med det då vi både var såå trötta så vi gick och satte oss ute istället och drack lite drinkar. kom ändå hem ganska sent så hade varit vaken i exakt 1 dag den dagen!

Innan vi satte oss ner så promenerade vi ju faktiskt till la stranden! och åh vad det verkligen kändes att man var utomlands och palmerna har jag ju bara innan sett på tv men nu fick man se dessa irl vilket inte var illa pinkat.

Så detta var vår första dag, andra dagen kommer upp snart! Nu ligger jag i sängen för att snart inta sömnen. Så hoppas att ni hade en bra torsdag men får en bättre fredag för imon är det ju friyay (för mig, för er är det redan friyay).... Så goodnight and godnatt.

  • 0 visningar

Gillar