Merry Christmas

Så morgonen den 25 december började med att barnen satt i trappan och väntade på att föräldrarna skulle säga att det var okej att komma ner. Väl där satte sig barnen vid sina presenter haha som tomten så fint och organiserat lagt upp. Jätte mysig morgon som sen fortsatte med en brak frulle. Fick jättefina julklappar jag med och är så himla tacksam att fått fira julafton med min amerikanska familj.

Runt ett tiden begav vi oss till Gran and Pop. Fortfarande ovanligt för mig att kalla mormorn och morfarn för det när jag vill prata med dom eller om dom. Vet att när jag ville dom något och sa deras namn så uppfattade de inte det och min värdmamma sa till mig att kalla de för Gran och Pop alltid haha.

Mormorn och morfarn bor i ett inte så jätte stort hus på utsidan (jämfört med vårat då hehe, och andra jag sett. Det är nog normalt stort) men däremot på insidan är det mycket större och så himla mysigt. Lite gammal inredning men jag älskar det.

Min fina Ava. Lärde henne en sång på pianot som jag förvånat kom på härom veckan och sen när hon kunde den spelade hon den under hela kvällen.

Ännu mer julklappar hos Gran and Pop och någon som är ännu lyckligare. Btw så sov Arden i sin sjöjungfru sovsäck i drygt 4 dagar på golvet. Snacka om att älska sin julklapp.

Fina Georgia! Tjejen i mitten är Georgia och det är Denise brors dotter och hon är så jäkla snäll och rolig. Vi kommer så bra överrens. Och hon är så jäkla vacker med!!!

Hade en jättebra och fin julafton! Så tacksam att ha fått lära känna min familjs familj och att alla är så välkomnande och varma. Kommer nog blir svårare än vad jag trodde att lämna allt detta i Mars och starta om på ny kula, men det ska jag klara. Jag klarade ju att ta mig hit och hur bra har inte det gått.

  • 186 visningar

Gillar

Kommentarer

Lise-Lott
,
Härliga bilder på julfirande. Kanske inte "my cup of thea" vad gäller inredning.....