Julkänsla i Nyc

Söndag morgon klockan sju tog vi bilen till tågstationen som skulle ta oss till New york! Vi ville uppleva en julig Nyc och se vad det hade att erbjuda. Jättemysig dag med mina tjejer, sen att vädret kunde varit bättre är en annan historia men det var mysigt att bara tralla runt och få se lite saker.

När man försöker vara cool eller tror att man gör en cool min men misslyckas helt. Då kan man ha denna bilden som exempel.

Det kända, populära och omänskligt dyra hotell Plaza har vi här.

Tornet ni ser på denna bild bodde Tommy Hilfiger, han hade tydligen köpt upp hela våningen plus våningen under om jag inte hörde helt fel när Sara berättade detta. Har antagligen fel då jag aldrig kommer ihåg att jag har rätt när det gäller sånt här, har mer sannolikt fel...

Alla Gossip Girl fan, här har ni hotellet som Serena bodde i.

Som att inte det räckte med att hotellet bara talade för sig själv, det ska alltså finnas ett ståtligt och vacker kyrka mitt emot med.

Detta kallar jag en gran.

Här är vi vid rockafeller center. Så himla besviken jag blev på granfan. Sen jag sett "Home alone in New York" har jag velat se denna ståtliga och magiska gran som Kevin i filmen ser i slutet och jag såg så himla mycket fram emot detta. Kan väl säga att jag såklart skulle ha fattat att det inte är som på film och att denna inte vara någon chans i närheten till vacker som den i filmen. Okej är det ända jag kan säga att denna gran var.

Vi försöker inte alls att få till en sån där oäkta fake skratt bild som ska få det att se ut att ett kort bara blir taget och vi ser så lyckliga ut.

Hade en jättebra dag som jag alltid har med mina tjejor.

  • 168 visningar

Gillar

Kommentarer

Lotta
,

Härligt det ser ut. Tycker att granarna överlag är stora! Li och Sara ser ut som systrar....