Hur en dag i au pair livet kan se ut

Som jag nyss fick veta är det en specifik person men tror det finns några fler som vill ha lite uppdatering då jag ändå varit i USA i snart 3 veckor men ärligt talat så har det inte hänt så mycket men kan förstå att vissa ändå är lite nyfikna på hur mina dagar ser ut så tänkte berätta lite.

Mån exempel

7.30 väcka barnen, göra frukost, fixa lunchlåda, välja ut kläder, ta på ytterkläder.

8.20 Följa A till förskolan.

9-12.30 Ledig tid, men den tiden brukar jag plocka undan frukosten i diskmaskinen, plocka undan efter ifall de lekt på morgonen(man kan ju undra hur de hinner leka på den korta tiden och hur mycket de kan röja fram, men tror mig det är mer än vad man tror haha. Sen bäddar jag även deras sängar, inte S då han sover med föräldrarna och sen även sätta på tvätten då det finns tvätt att tvätta nästan varje dag.

12.30 Hämta S från förskolan

12.30-15.00 Har varit hemma eller på lekplatsen men annars typ ta med honom till parker, åka och handla eller gå till biblioteket (japp att gå till the libary älskar dom)

15.00 Hämta A från förskolan. Här kan det också bli playdates till oftast klockan fem för barnen ska äta helst mellan 5.30-6.30. Kan också den tiden jag bara har S ha playdates, så det blir många sådana.

Så varannan dag slutar jag fem och när de ska bada slutar jag halv åtta. På fredagar börjar jag fem och är alltid ledig på söndagar.

Har faktiskt bilder från andra gången jag var i New York men funkade inte att föra över dom till datorn vilket jag ska kämpa med för det är ju alltid roligt med bilder.

Idag ska jag iallafall till en outlet nära där jag bor tror jag och sen ska jag antagligen på bio och se "beauty and the beast".

Ha de bra så ses vi snart i några fler inlägg jag ska börja på att skriva direkt efter detta, ciao

  • 253 visningar

Gillar