Hello there

Godförmiddag alla underbara! Har så mycket bilder att visa och lite mer än vanligt att berätta så förhoppningsvist blir det lite roligare att titta in här! Hade en jättebra helg, tänkte berätta och visa lite hur min lördag såg ut vilket var en heldag men sköj!

Träffade Sara & Ida runt tio för att sen åka in till stan, bestämde oss innan vi skulle äta frukost/lunch att spela lite minigolf vilket inte alls var så roligt som jag minns då jag verkligen är skitkass på det och har ingen känsla för fem öre att "putta" på bollen utan min boll hamnade alltid utanför banan, på en annan bana eller i vattnet.... Men det var riktigt mysigt att starta dagen så ändå och kul fast jag förlorade!

Runt tolv fortsatte vi med hungriga magar till "Bönor och bagels" och satte oss där och åt sen frukost/lunch! Mysigt ställe med god mat!

After the lunch begav vi oss mot Liseberg för vi var sugna på att köra 5 kamp!

Väl inne på Liseberg bestämde vi att vinnare skulle bjudas på mat efteråt, vilket jag tyckte lät som ett rimligt och bra pris och ngt man kan kämpa lite extra för just för att vinna!

DET VAR JAG SOM VANN! Kände mig så duktig och typ stolt haha, något som blev självklart var ju att jag längtade tills vi skulle slå oss ner någonstans och jag skulle slippa betala hehe. Lyxigare än så kan det väl ej bli;)

När vi kände oss färdiga på Lisse så drog vi oss in till stan igen där vi på vägen mötte upp Gabbi och vi gick och satte oss på "El Corazon". Jag beställde in en pizza som var riktigt god men ett minus var att den inte var speciellt varm vilket var synd men annars fanns det inget att klaga på!

Efter matpausen gick vi runt lite innan vi satte oss på bussen hem! Vi kände oss inte riktigt redo att dra hem (till en själv) så vi gick till Hemköp, samlade på oss så mycket gott vi kunde hitta och drog vidare hem till Sara där vi i princip satt hela kvällen och skrattade, tjattrade, åt och drack gott och hade en riktigt trevlig kväll! Blev en heldag men mina tjejer så jag hade en riktigt bra lördag!

  • 151 visningar

Gillar

Kommentarer