Halloween i NYC

Ursäkta för den extremt dåliga bildkvallen, men hade inte med kameran när jag skulle ut så då fick det bli mobben.

Det som är så jäkla kul är att man nästan hoppas träffa på svenskar när man är ute och alltid gör man det och det är så himla komiskt. Så när vi kom till denna klubb så satt dessa tjejer framför oss och jag såg den blonda named Amanda och fick en magkänsla att hon var svensk men tänkte ganska snabbt bort det.

Efter några minuter så kom de och satte sig bredvid oss och det visade sig att båda var svennebananer, Amanda och Frida och tjejen längst till Höger var från Germany.

Här har vi ju Lisan. Jag ska då föreställa batwoman, ganska enkel utklädnad med mask och svart läppstift och Li hade världen äckligaste och troverkligaste sår på halsen som hon verkligen fick blickar av överallt och från alla.

Här kände jag att masken hade gjort sitt och det var så skönt att ta av den haha.

Asså jag skojar inte med att säga att vi dog i våra klackar. Vi hade videos som visar hur hemskt det var. Våra blåsor och sår dagen efter var inget att skoja om.

Jag tog av mina klackar flera gånger men varenda gång jag var tvungen att sätta på de igen fick jag hålla tillbaka tårarna och ta det som en man. Nä men förfärligt. Och vi som verkligen gick hela tiden.... Lär man sig någonsin??

Något som var helt jävla sjukt var att jag träffade på Sofia, den förredetta au pairen i min förredetta familj. Fick verkligen bra kontakt med henne innan jag skulle till min förra familj och kändes att vi klickade, så vi pratade under tiden jag var där och lite efter. Jag visste att hon var i New York men hade inte den blekaste att hon skulle befinna sig på samma ställe som moi. Men så såg jag någon som liknade henne sträcka sig över vårt bord och jag bara för att testa sa hennes namn och ja jävlar var det hon. Så himla kul verkligen, det var alltså första gången vi träffades men kändes som att vi hade träffats innan. Så himla snäll och trevlig tjej. Och när vi nästa gång är i Sverige samtidigt måste vi boka in att träffas, så om du läser detta Sofia, its a date next time in Suecia;) Fick dock ingen bild på oss som jag i efterhand kom på skulle vara så kul men men.

Så vi tog alltså megabussen från philly 6.00pm halloween klara för att göra New York för natten. Vi var framme halv nio men gick runt och velade i en timma så var framme på stället vi skulle till en timma senare.... Sen hade vi det jättekul väl inne på baren, alltså varenda människa jag såg i New York var utklädd och lika så inne i baren, så himla kul.

Så vid halv tre drog vi till donken som för det första suger här i USA, asså usch. Cheeseburgare som man egentligen tycker ska vara skitenkelt att fixa var piss, inte varm och smältan inte ens ost.... Men vi tuggade i oss allt ändå och blev mätta och belåtna. Sen bar det av till en annan buss vid tre på natten som skulle ta oss tillbaka till Philly. Halv sex på morran var vi framme och vid sex kom vi hem till Sara och somnade runt halv sju haha... Sista gången jag spenderar mer tid i buss än vad jag i själva verket gjorde i New york haha. Men kul var det ändå. Bussvägen hem var grotesk, satt skit dåligt, precis vid toan så andades genom munnen hela vägen och personen bredvid mig hade nada problem att somna och fick rycka på axeln ett antal gånger för att få bort han från min axel haha. Så när vi väl var hemma var det en lättnad. Träffade på Saras värdföräldrar när vi kom trampandes in vilket var lite kul.

  • 274 visningar

Gillar

Kommentarer

Maria
,
Häftigt att fira halloween i USA! Gillar din kompis halsutsmyckning.
Linneampl
Linneampl,
Det var det verkligen! Eller hur, så cool!
nouw.com/linneampl