Första veckan avklarad

Dåså, en vecka avklarad alltså. Den har inte varit helt avskräckande för jag är fortfarande här. Samtidigt som man upplevt detta förut som känns det ändå som första gången för det är så mycket olikheter med familjen, landet, rutiner, ja allt. Första veckan då, jag har "STOR PHUUU OCH LÄTTNAD" klarat av att köra barnen till alla deras aktiviteter utan olyckor med dom eller ensam. Jag har verkligen haft världens ångest över detta med körningen och att bilen i själva verket är manuell. Jag har ju haft turen att ha kört automat både i Sverige men också i USA och fasen va förvånad jag blev att det var en sån jävla utmaning för mig att greppa manuell igen. Trodde ett tag att jag aldrig skulle fixa det och verkligen avskydde tanken att behöva köra haha. Kan inte säg att jag nånsin kommer enjoya att köra manuell men det är inte lika pyton längre utan det funkar.

Bilderna ovanför var faktiskt pappan som tog mig dit, vi skulle övningsköra och som ni kan tänka er var jag livrädd, (han också innerst inne) men han visste att jag var nervös så han skämtade bara om det och sa t.ex farväl till barnen för att det antagligen var sista gången de skulle träffas och det gjorde mig faktiskt mer avslappnad liksom. Var skit crapy och det hackade typ hela vägenmen vi kom dit och hem. Dock i nöd och näppe, på vägen hem började ett ljus på bilen blinka vilket visade sig inte var bra alls, utan faktiskt rätt så allvarligt och det började stinka rök och skit och ett tag trodde vi väl att vi skulle exploderas i bitar men det gjorde mig ännu mer avslappnad för skulle det då hända något så skulle det inte bero på mig haha.

Liten update om mi familia, det är en brittisk familj som består av mother, father och två kiddos. Tjej &kille, 6 och 9 år. Dom är ursprungligen inte från Australien utan flyttade hit pga av jobb för snart 3 år sen och kommer troligen flytta tillbaka till UK när de är färdiga. JÄTTE goa föräldrar och barnen är bra de med. Tror när vardagarna blir mer vanliga och de blir mer bekväma vid mig att det kommer kännas mer som syskon och man blir mer bekväma vid varann. Men jag trivs jättebra och det är ju ett plus.

Denna utsikten though, skillnaden jag märkte här är att allt verkligen är platt här haha, inte en stad som består av enbart skyskraper eller gigantiska byggnader men det är inte mindre fräckt de. Men ändå väldigt häftig view.

  • 70 visningar

Gillar

Kommentarer

Sara
,
wooww, verkligen en fin view! Hur går det nu med familjen? Hur går det med barnen och körningen??