Estocolmo over the Weekend

Hej mina fina läsare, ser allt att det fortfarande är några som inte tappat intresset helt vilket jag blir tacksam över. Hoppas ni alla har haft ett underbart 2016 och ett gott nytt 2017! jag spenderade helgen i Stockholm vilket jag inte ångrar en sekund för hade det toppen bra med mina fina vänner. Tänkte skriva lite om dagarna så här kommer

"Första dagen, Fredag 30/12".

Morgonen började att ringa 04;30 för att sen vara färdig vid 05:45 då jag blev hämtad av resten av sällskapet för att sen åka in mot stan för att ta tåget tjugo över sex. Väl på tåget kunde jag och Gabbi inte sova en blund medan de andra två somnade. När vi väl var framme åkte vi till hotellet för att lämna av våra väskor för att sedan åka till Mall of Scandinavia.

Åkte såklart fel som de turister vi är så vi fick gå en bit (genom skog typ) för att komma fram haha, men tillslut kom vi till detta omtalade köpcentrum. och så fort vi satte vår fot därinne gick vi till Vigårda för att få i oss lite lunchi.

Sen gick vi runt och var väl där i ca 4 timmar och det räckte kan man väl säga. Kul att ha varit där och jättefint där inne och fräscht men inte så mycket mer än så tyckte jag att det var.

På hotellet dröjde det inte länge innan vi "poppade" upp en flaska champagne för att sedan göra oss iordning för kvällen.

Som de livsnjutare vi är!!! (Åkte förresten med Gabriella, Sara och Emma)

Som att den lilla sömnen de fick på tåget inte räckte, nej nej, här ska vi ta och sova lite till, way not.... Fortfarande ingen trött Gabriella eller Linnea, eller vi var väl över trötta och märkte att vi somnade riktigt gott på kvällen, eller jag iallafall.

Tyvärr blev det inga bilder från kvällen, tror vi glömde av att vi hade med oss Saras kamera. Men kvällen fortsatte iallafall på en restaurang som var jättemysig och sjukt mysig uteservering, trots att det var december så kunde man sitta där utan att frysa, dock tack vara värmelampor men ändå. Underbart. Sen drog vi vidare till ett annat ställe där vi träffade lite av Saras och Emmas vänner och vi blev ett gäng där som satt och tjöta och det stället var och jättemysigt och trevligt.. Så fredagen kunde inte börjat bättre eller slutat bättre, eller jo slutat bättre kunde den nog gjort då jag och Gabbi gick hem tidigare pga matförgiftning..... men det gick över på lördagen , tack och lov.

  • 112 visningar

Gillar