Did you missed me??

Have you missed me?? I sure missed you people out there that i dont really know men några är det ju ändå som kollar in ändå vilket jag tycker är jättekul och blir aå motiverad till att skriva mer. Är dock på tok för länge sen jag skrev något här men nu kommer det ett hav med bilder, text och trevligheter som jag hoppas kan kompensera min dåliga närvaro här. Vad hände förra helgen? Ja då fyllde denna skönheten 21år och det firades såklart och med en underbar brunch med goa vänner!

Allt detta fixades innan gästerna anlände för att få magarna fyllda med mumsigheter, och vi kan ju säga att vi hade mat för minst tio pers till men att jag åt för typ fem personer, men det var ju så jävla gott så hur kan man häjda sig liksom.....

Alltså så fina och vackra dessa skapelser är Måste jag också från djupet av mitt hjärta säga att de smakade likadant. Blev en succé och jag tar äran för dessa då det var första gången jag gjorde sådana här och de var för jävla goa va. Det är oreo kakor mixade med Philadelphiaost som jag sen rullade som bollar och sen doppade i choklad och till sist pimpade med strössel. En tio poänger till dessa helt enkelt!

Me and my girls

Detta var Arres 2 eller 3 rond mat och min 5 eller 6 rond, ja hur sjutton får jag plats med allt i min mage, den frågan ställer jag mig väldigt ofta med när allt jag gillar finns och jag inte kan nöja mig med en gång utan vill äta samma sak tio ggr till för det är så förbannat gott.....

Hade en väldigt bra och varm dag och den slutade när några av oss drog sig vidare till "Håkanbråkan" och me, Gabbi & Arre drog till Gabbis pool och svalkade av oss där.

  • 174 visningar

Gillar