Dianas Birthday

Tror det var för två helger sen nu om inte mer. Asså något jag märkt av att bo utomlands är att tiden har gått och går så fruktansvärt fort. På både gott och ont. Men iallafall Denna donnan fyllde då 22 och det skulle firas i "the big apple" of course och blev i slutändan en bra kväll/natt. Hade jätteroliga planer men allt blev inte som planerat och ett tag var det lite knepigt hur resterande delar av kvällen skulle bli men tillslut så hamnade vi på ett roof top och sen efter några drinkar och gott sällskap it turned out to be an amazing night. Ni får bara vänja er vid min svengelska, börjar med att skriva på svenska sen börjar jag tänka på engelska och det slutar med att jag börjar skriva det med.

Dagen efter åkte jag hem ganska tidigt för skulle på cluster möte som det kallas, då alla au pairer med samma counsler samlas och träffas typ. Jag har typ missat alla de tidigare gånger då jag varit borta men denna gången tänkte jag att nä nu ska jag försöka gå på denna. Tyvärr var det inget kul och maten var skit. Vi var på hard rock cafe vilket jag tycker är ganska bra hemma och trodde då det skulle vara dubbelt så bra här men icke sa nicke. Och sen så bor det typ bara tyskar i mitt område och dom är alla 19 år, inget negativt med det, men då de pratar alla tyska så blir det när alla samlas att man känner sig lite utanför för det är ju absolut enklast att prata sitt egna språk, vilket de gör haha.

Måste också får tillägga att det är något helt annat att gå ut någon annanstans än hemma, för det första kände jag mig så snygg och hade vad jag faktiskt kan kalla klackar för en gångs skulle och inte "finskor med liten klack", som jag så fint kallar det. Jag kände att jag ägde vart jag än gick för jag var så lång och kände mig samtidigt så stolt. Det var nog den första gången då jag inte skämts för mig längd och älskade känslan att känna mig extra fin med klackar och nu tänker jag inte alls lika mycket på att köpa lägre skor så jag ej blir för lång. Så ska jag ut, vill vara fin eller oavsett vad och jag känner för klackar så ska jag ha klackar för att jag kan och vill.


  • 92 visningar

Gillar

Kommentarer

Lisa
,
Så fin!
Linneampl
Linneampl,
Susann
,
Ja! Mer klackar. Du är skitsnygg!!
Linneampl
Linneampl,
Haha I got it from my aunti 😉 love u
nouw.com/linneampl