Dags igen

Känns som denna blogg är ett minne blott, men blir så varm och glad när jag scrollar ner på min sida och minns allt jag varit med om, både gott och ont.

Kan inte fatta att det nästan är ett år sen jag tog beslutet att flytta och kan med handen på hjärtat säga att det var det smartaste och bästa valet jag gjort. Jag älskade tanken jag hade innan jag åkte att jag skulle skriva så mycket jag kunde om dagarna jag upplevde i USA men oftast är allt lättare sagt än gjort. Men nu är det så att det är dags igen.

Jag ska nu i februari åka till landet där alla farliga och giftiga djur finns som ......... Au pair igen. Kan ni ej gissa landet så är det Australien haha. Jag var verkligen färdig efter mitt år som au pair och har varit nöjd över mitt beslut att komma hem och jobba och komma på vad jag vill göra med mitt liv. Jag är så glad att jag kom hem även fast tankarna i USA var att jag till 100 procent ville stanna ett år till och hade allt gått bra med en familj hade jag stannat men ödet ville ha mig hem så hem for jag. Under mitt nästan 1 år hemma har jag nästan varje dag känt att jag saknar något, jag saknar att ha något att se fram emot, något jag ska göra men inte vet vad som väntar mig, hur jag kommer hantera det eller vad som komma skall. Det var så med USA resan. Jag hade inte den blekaste om vad jag skulle få vara med om, absolut drömde jag och visualiserade om de men inget av det som verkligen hände.

Nu när man kommit in i vardagen inser jag hur mycket jag saknar mina värdbarn i USA, det gjorde jag redan första veckan hemma och varje dag jag varit hemma och inser att jag inte är färdig med det. Jag hade sån fin familj och älskade allt som kom med det och vill göra om det. Men nu så blir det verkligen på andra sidan jordklotet, där vattnet rinner åt andra hållet i toaletten har jag fått höra, och det är helt sjukt rent ut sagt.

Jag står igen inför mitt livs äventyr och jag kunde inte vara mer exalterad, förväntansfull, stolt eller gladare än vad jag är.

Något jag inte trodde skulle vara svårt var att lämna jobbet men jag skaffade mig faktiskt ett nytt jobb efter jag kom hem. Ett väldigt oväntat jobb och inte trodde jag att jag skulle trivas så jävla bra som jag gör och har gjort. Allt gick så fort och nu när jag sagt upp mig inför detta så fattar jag inte att jag bara arbetat i dryga 8 månader. Känns att jag arbetat där i flera år. Kommer bli jobbigt att säga hejdå till alla för jag har kommit alla så jäkla nära och iutmed att vi är en mindre butik så är vi också färre personer och är väldigt nära, som en familia. Vilket jag inte trodde man kunde förvänta sig från ett jobb men så äre och jag är så jävla glad och tacksam över alla kollegor på jobbet jag kan kalla vänner. Jag kommer sakna dom alla.

Tänkte då detta blev som vanligt väldans långt när jag blir djup att jag tar ett annat inlägg och berättar om min familj, vart jag ska bo, när jag åker och lite mer om det.

Nu ska jag ta helg och det gör jag med en andra kopp kaffe i handen och inväntar mina polare för en taco kväll och lite rödvin på de. Hoppas ni får en lika mysig eller rolig fredag så hörs vi snart igen!


  • 44 visningar

Gillar

Kommentarer