Dagarna i NY med mi familia

Min underbara mamma och Moster. Att fått turen att ha haft dessa två kvinnor som mina förebilder hela mitt liv betyder så mycket för mig. Och att de äntligen efter så många månader kom till USA och det kändes exakt som att jag var på semester med dom och att jag lämnade Sverige igår. Lite tråkigt att just på detta stället som vi besökte först och åt frunch på men som tyvärr sög, riktigt otrevlig personal vilket jag inte varit med om ofta. Att de inte är speciellt trevliga kanske men ej otrevliga.

Förstår inte riktigt varför jag tycker jag ser lite konstig ut, schelar jag kanske? Den enda bilden på mig och min kusse under denna dagen så ibland får man offra sig och låta andra se bilder som man inte är hundra med men betyder mer att få visa min Thea än att jag ska känna mig hundra procent snygg. Men min kusinvitamin, 14 år och kunde lika gärna varit 16 eller 17. Hon har tillochmed växt om mig och jag är inte kort, närmare 178cm och tror hon är någon centimeter längre än mig, helt sjukt.

Va fasiken gjorde vi denna dagen.... Just de ja, tror vi besökte empire state building and something more. Just de, vi besökte 9/11 memorial.

Så här stod allts det ena tornet och bredvid finns en likadan där det andra tornet stod. Riktigt mäktigt när man får uppleva det på plats.

Vad jag älskar min mamma. Kan inte förklara eller beskriva i ord. Hon är min bästa vän och hon är allt för mig.

Riktigt bra första dag med mina kära och saknade. Kändes helt normalt att bara strosa runt och visa de runt lite, fast blev lite att min moster och kusin fick ta ledningen med vart vi skulle gå då jag är så EXTREMT dålig på att veta vart gatorna och avenyerna i New York ligger. Så de fick leda mig och min moder haha. Lite ironiskt då det är jag som varit där mest men jag har alltid tappat bort mig själv så ja. Älskar att just de var här och jag fick vara i min favorit stad igen och med dessa.

  • 117 visningar

Gillar

Kommentarer

Susann
,
Underbart att vara på detta fantastiska ställe med dig.
Susann
,
Tur din moster har lokalsinne 😀
Linneampl
Linneampl,
Detsamma!! Ja verkligen, annars hade vi nog inte fått gjort så mycket som vi tänkt haha!!!
nouw.com/linneampl
L8
,
Tänk att vi varit där...Helt förtrollande utsikt. Vart man än vände sig såg man nåt nytt. 9/11 -museet också en plats jag är glad jag besökte.
Linneampl
Linneampl,

Spelar ingen roll hur många gånger man är där, lika häftigt varje gång!
nouw.com/linneampl