City

Alla dessa bilder speglar tre helger. Första helgen var när jag träffade Malin, en svensk au pair som varit här i 9 månader. Trevlig tjej och kul att vara med en som vet stället lite mer än en själv så man bara hängde på. Vi åkte till ett ställe som heter "sockerbit eller sockerbiten" som är en skandinavisk affär tror jag, med svensk godis och lite saker att äta som kännetecknar sweden. Men herregud vad överdrivet dyrt allt var ni vet en 200g marabou choklad, 80 spänn tror jag de tog för den om inte mer. Men å andra sidan kanske det bara är bra, för då åker man inte dit lika ofta haha. Åt även på detta mysiga stället (med gult på) som låg bredvid brooklyn bridge, nu har jag alltså varit under brooklyn bron så nu är nästa steg att faktiskt stå och gå på den och knäppa ett kort därifrån. Om det är klyschigt att ta ett kort på la bridge, ja absolut, men om du är där är det ett måste.

2 helgen i city spenderades med Diddi! Då gick vi verkligen Så mycket så man hade ju lagom ont i fötterna när man kom hem och även lite blåsor på köpte, löve life. Jo men jag bor ju i USA så klagar faktiskt mindre än om jag hade fått det i Sverige faktiskt. Gick runt på "lower eastside" eller något och sen kom vi mot ett jättemysigt kvarte, tyvärr kommer jag inte ihåg vad det hette såklart. Fick med mig ett par convers för 400 kr typ så det var ju icke illa. Mysig dag som avlutades med en "pannkakstårta" som vi fick vräka i oss för Linnea hade sett fel på tågtiderna så jag hade dryga 30 minuter på mig att ta mig till tågstationen, stressigt?? jepp men jag hann.

3 helgen var faktiskt förra helgen. Då åkte jag in till city själv och det var seriöst 30 grader och jag skämtar inte att jag hade svettfläckar typ 3 minuter efter jag lämnat dörren. Men var fasiken värre i city, och man kände snabbt på sig att det skulle börja regna lite senare för började blir kvavt. Gick runt själv ett tag innan jag mötte upp Elin, en svensk tjej som bara bor cirkus 15 min från mig vilket var kul. Satte oss och fikade och gick sen runt i affärer och shoppade liiiite. Jättetrevlig och snäll tjej och även fast det var första gången vi träffades så var det nog inte en enda tyst stund för vi pratade på som att vi hade känt varandra längre än 5 minutas haha. Nä så i onsdags tror jag, träffades vi igen fast på ett ställe i montclair där vi brunchade vilket också var mysigt, gott och jösses va mycket mat det var och snacka om man blev mätt efteråt, jo tack, det bidde ja. Synd bara att hon ska åka hem om 3 månader men vi kommer antagligen ses några mer gånger innan dess. Så ja, lite grejer har jag iallafall haft för mig. Men nu ska jag sova. Vilket antagligen kommer vara morgon eller förmiddag för er som läser detta i Sverige men nattetid för er i USA, men då förstår ni antagligen inte detta så whatever haha.

  • 351 visningar

Gillar