Brooklyn Bridge

Blåsigt värre, men det ser man väl. Här är ett exceptionellt tillfälle där bilden talar för sig själv.
Vi har exakt samma sjuka, töntiga och konstiga humor, and I just löve it.

Äntligen fick jag besökt Brooklyn bridge. Sammanlagt de gånger jag varit I New York hade jag alltså inte besökt varken Frihetsgudinnan eller Brooklyn bridge.

Jag har varit under bron och sett den på håll men aldrig gått eller stått på den så känner inte att jag kan ha "checkat" av det förens jag faktiskt nuddat bron haha.

Såååå, jag och mi madre hade samma klockrena tanke att vi skulle besöka bron innan vi åkte hem. Så tidigt på morran tog vi subwayen HELT SJÄLVA i ösregnet och klarade oss galant. De som känner oss vet att jag har fått mitt dåliga lokalsinne av en speciell person.... och med oss är det som att den blinda leder den andra haha.

Men dit kom vi och fick ta lite efterlängtade bilder och bara andas in utsikten och faktiskt ta in att vi äntligen var där. Då behövde vi inte längre förundras över andras bilder och hoppas man en dag kommer dit utan nu var det vår tur.

Vi hade sån enorm tur för när vi kände oss färdiga och började promenera tillbaka till subwayen så började de spöregna. Det spöregnade när vi kom dit, var uppehåll under tiden vi var på bron och sen när vi gick därifrån började det igen så snacka om tur. Eller var det kanske ödet??

  • 163 visningar

Gillar

Kommentarer

L8
,
Brooklyn Bridge en höjdare tycker jag..... sen det efterföljande besöket på Svenska kyrkan var inte helt fel 😊
Linneampl
Linneampl,
Håller med dig till 100!
nouw.com/linneampl