Andra dagen i Stockholm

Hur mysigt och fint är inte detta då?? När jag kollade på bilderna tycker jag att det känns som i London, ser sådär London mysigt ut och tänk då att det är i Stockholm.

Vi fick ju oss en rejäl chock när vi såg att "röda mattan" låg framför oss och att den var tillägnad oss, så man var ju bara tvungen att knäppa en bild.

När vi strosade runt, någonstans i Stockholm, kanske var det Stureplan, kanske nått annat, I don´t know hehe.

Gabbi som "höjer händerna över huvudet". Asså jag skrattar ihjäl mig, detta är internt så inte alla som kommer fatta men Gabbi kom på/hitta på ett eget "talesätt" som inte egentligen har någon förklaring eller betydelse till något som hon verkligen använde hela helgen haha. Men iallafall så nu blev det lite ironiskt när jag skrev kommentaren till bilden då det var det hon sa hela tiden.

En "tumme upp" for this place.

Så det var på stan vi var innan kvällens bravader. Gick runt i affärer lite i panik efter något till kvällen och hann även med ett snabb besök på Mc´donalds. Sen bar det hemmåt för att göra oss iordning för middag som var på Taverna Brillo som vi tyvärr också glömde kameran och även under kvällen/natten vilket var trist. Taverna Brillo var även en bra restaurang, åt en god pizza och pasta, fancy nyårs midda haha. Eller Sara kan nog ha några bilder från kvällen maybe. Hela dagen, kvällen och natten och morgonen därpå var super. Hade ett jättebra nyår med mina vänner och vi gjorde ganska mycket under den kvällen och såg väl 1-7 kända ansikten vilket var lite kul.

  • 168 visningar

Gillar

Kommentarer