1 månad kvar

Hur sjutton kommer det sig att fem månader senare sitter jag på ett av mina favorit cafeér och skriver när jag bara har 1 månad kvar av min au pair tid. Jag har tappat gnistan med bloggen, tappat vad jag vill berätta och vad jag har att berätta. ibland kan jag vakna med ett leende på läpparna och känna att allt känns bra, jag ser framemot allt inget känns jobbigt, ta hand om barnen, ha egentid, jobba, laga mat, det är just de stunder som jag har inspiration och viljan att vilja skriva och gör det, men ändå stannar det i arkivet och jag ser när jag loggar in idag minst 7 utkast. Varför? ja ni, frågan är bra men inte svaret.

Tänker inte dra allt som hänt de senaste månaderna, det orkar inte jag men inte heller ni. Är det någon som undrar något över att vara au pair i Australien då har ni en toppen källa som kan berätta mycket.

Sa precis hej då till min madre som spenderat 3 veckor här och åkte hem imorse. Kan inte ens förklara känslan, allt kändes bara så normalt och som att vi båda hade åkt från Sverige tillsammans till Australien på semester.

Nu har det även gått 5 månader sen jag landade i Australien och har lite mer än 1 månad kvar. Mina planer just nu som har förändrats och som förändras iprincip hela tiden är att flytta till Sydney, hitta ett rum och flytta in med andra människor, ha lite semester och sen försöka hitta jobb. Sen är den stora frågan om jag förlänger med att hitta farm arbete som gör att jag kan stanna längre eller om jag vill hitta ett farm arbete direkt efter jag är färdig med au pair tiden. Alla dessa tankar, beslut och måsten och så lite tid. Lyckas ändå av någon jävla anledning alltid hamna i slutet av tiden då jag egentligen ska ha bestämt mig men jag lär mig tydligen aldrig och lämnar allt till sista sekund. Men men, vad vore livet annars...


  • 39 visningar

Gillar

Kommentarer