Hej ,ursäkta att jag inte bloggat på så länge men jag har haft fullt upp!
Idag har jag och M vart på Lion country safari i sex timmar med 33 graders värme. Vi gjorde allt som man kan göra där kollade på alla djur, spelade minigolf, lekte i vattenparken, åkte rutschkana, åkte karusell, båt safari och slutligen en drive through safari. Det var en rolig dag för oss båda men jag blev riktigt trött av värmen.

Igår så var jag på ett au pair möte i Delray Beach där vi åkte en boat cruise ner till Boca raton och kollade på sommarstugor. Rika amerikanerne snålar inte med sina sommarhus vissa har sex kök. Man vet ju aldrig hur många man behöver liksom.

Förra veckan var vi till stranden och ett bounce house ställe med hoppborgshoppning inomhus då man inte klarar av att hoppa ute i 33 grader är detta perfekt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag hade K och M uppvisning på sitt camp. Jag och min värdmamma åkte tillsammans för att kolla på barnens uppvisningar. M som har haft science camp visade upp massor av experiment och en film på vad de gjort under de tre veckor de haft camp.
K hade en uppvisning där de hade en teater där hon spelade tinker bell i Peter Pan. Var så roligt att se och självklart dansade hon balett också. K ska börja på en dansskola till hösten och är så duktig på att dansa.

Vi träffade på S på campus då hon gör sleep away camp har jag inte sett henne sedan i tisdags. Hon är så modig inte alla åttaåringar som sover borta 3 veckor på camp. Men på helgerna sover de hemma.
Så fina de är!

Likes

Comments

Hej!
I helgen har vart hundvakt till underbara Sandy som jag även tar hand om på dagarna när jag jobbar. Detta resulterade i en snabbvisit i Fort Lauderdale med middag och en bar. Det var första gången för oss alla tre i Fort Lauderdale och vi hade en riktigt bra kväll.

Och ja som ni ser älskar amerikanare sina megastora bilar😅

Likes

Comments

Hej kära vänner!
I måndags så firades 4th of July här i USA. Var roligt att fira det på plats. Vi var dagen innan på en 4th of July party hos Elviras host parents och det var så roligt. Vi åt mat, kollade på fyrverkerier, minglade runt med amerikaner och hade en riktigt rolig kväll. Sedan den 4 juli så åkte jag och Julia till delray beach där hade de en marknad och var proppad med folk som var där för att kolla på fyrverkerierna. Fyrverkerier är en big deal här och fyrverkerierna höll säkert på i en timme.

Likes

Comments

I lördags åkte jag och barnen på utflykt till stranden. Träffade en svensk familj på parkeringen haha alltid lika roligt att träffa svenskar här! Vi var på stranden i en timme innan det började åska så då gick vi till en pizzeria och pt lunch. Sedan bar det av hem igen

Likes

Comments

Hej alla vänner!
Idag har jag äntligen vart och fixat mitt social security number som helst ska fixas första veckan hehe... Jaja bättre sent än aldrig! Nu gäller det bara att boka uppkörning så fort jag får hem det vilket kan ta upp till två veckor.

Denna vecka har barnen haft camp vilket de kommer ha i två veckor till. Campet ligger nere i Boca vilket ligger 50 minuter bort vilket resulterade i att jag körde i sex timmar igår då jag tog K på dans efter campet. Lite slut i huvudet var jag har ju aldrig kört längre än en timme innan 😅

Likes

Comments

Hej!
I torsdags så frågade en av grannarna här om jag ville med ut och flyga om 30 minuter självklart ville jag det. Jag bytte om och tog med två av barnen till flygfältet som ligger tre minuters promenad från vårt hus.
Väl där gick vi igenom säkerhet på planet vad jag ska tänka på om det skulle va så att vi måste nödlanda osv. Sedan visade han på en karta vilken rutt vi skulle flyga så vi flög från Wellington upp till Jupiter (ni vet där Parneviks bor haha) ner efter stranden förbi West Palm Beach och tillbaka till Wellington.
Min värdmamma följde också med så vi satte oss i planet och så vinkade familjen av oss och vi flög iväg. Vilken upplevelse det var helt underbart! Vi flög 180 meter ovanför stranden verkligen så häftigt. Han som flög oss har vart i the navy och flyger nu för american airlines.

Likes

Comments

I tisdags så åkte jag och Matilda till IKEA var så roligt att vara där kändes lite som att vi var i Sverige 😅 vi gick runt ett tag inne på Ikea innan vi gick och köpte mat, självklart så blev det köttbullar med potatismos och lingonsylt! Sedan gick vi till avdelningen där de säljer svenskt godis och mat. Vi båda köpte alldeles för mycket lösgodis och Marabou choklad.
Saknar er där hemma❤️

Min fina vän Matilda 😍

Likes

Comments

Hej alla underbara människor.
I fredags bar det av till Miami för jobb då vi åkte in tillsammans men min host mom som jobbar där. Var spännande för mig första gången jag vart i Miami på dagtid. Vi åt lunch tillsammans på en urgod sushirestaurang har nog aldrig ätit så god sushi i mitt liv. Min host mom behövde gå på möte så stannade kvar med barnen och sedan gick vi ner till Miami beach. Efter mamman var klar med mötet gick vi på studie besök på hennes jobb. Eftersom hon är landskaps arkitekt så hade de massor med 3D printers som barnen var helt fascinerade av. Efter en lång dag i Miami köpte vi lite godis och fastnade i underbar Miami trafik. Lite mer än två timmar i bilen så var vi hemma och jag slocknade direkt.

I lördags så åkte jag ner till Delray för lite svensk häng med Julia. Så skönt att ha svenska vänner! Vi tog bilen till downtown Delray och gick och köpte glass sedan blev det bråttom tillbaka då hon skulle jobba men jag var tvungen att köpa två adidas t-shirts på Urban outfitters. Viktigt att ha prioriteringar här i livet. Stannade med henne när hon jobbade så hade vi film mys när hon slutade.

Idag söndag skulle jag och Julia men det var slutsålt och hon skulle jobba eftermiddag så vi hade inre tid att se en senare. Snart ser jag hitta Doris själv haha. Nu ska jag sova innan jag ska upp för jobb 7 imorgon.
Godnatt

Likes

Comments

Så idag är flaggorna på halvstång för pga det hemska som hände i helgen i Orlando. Min värdfamilj var i Orlando när de hände för de skulle på Disney Word. Fy vilka hemska människor det finns.. Dagarna här rullar på och tiden bara flyger iväg om två taggar har jag vart här i amerikat i en hel månad?!?! Saknar alla er där hemma!

Likes

Comments