Header

Nya projektet är vårt sovrum. Trodde vi skulle ta en paus med renoveringen, men icke sa nicke.. nu är han igång igen. Som ni ser så ser sovrummet mer ut som en bastu än ett sovrum. Så ny garderob, ny målat och nytt golv är på renoveringslistkan.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Försöker städa... julstäda, eller vad ska man kalla det? Dock har jag ett stort problem, det är ju roligare att flytta runt möbler och möbler än att städa, då ser det ju ut som man har gjort jätte mycket. Får försöka ta mig i kragen och bli bättre. Allt ska försökas städas, men det är ju så tråkigt. Så då får det bli lite mysig julmusik mesans man städar.

Imorgon blir det julfirande hos mamma & pappa, för att för första gången ska jag fira jul utan min syster. Kommer kännas konstigt. Så därför bjuder jag på lite gamla julbilder från familjen Lindberg.

Likes

Comments

Ser nästan ut som en parmiddag, men icke sa Nicke. Blev middag med Emelie, Viggo & Johan, tyvärr fick min kära pojkvän vakta granarna istället med några kompisar.

Men som sagt god middag & vin klagar man aldrig på.

Likes

Comments

"Mammas lussekatter är bäst" och då ljuger jag inte, idag var vi hos Mamma & pappa och bakade lussekatter och drack glögg. Sjävklart blev det kvällsmat också, inte så ofta jag får lagad mat längre haha. Nu när pojkvännen bor i husvagn blir man väldigt lat och orkar inte laga mat till sig själv. Pappa tyckte jag, min syster och hennes pojkvän tog för mycket mat, men man får ju passa på när man får hemma lagad mat ;)

Likes

Comments

Nu är äntligen granen på plats. Mimi & Frida var så snälla som kom hit och hjälpte mig att klä den. Så nu ska jag hem till mamma & pappa för lussebak, kan denna dag bli mer julig?

Likes

Comments

Jippi idag fick jag hem två paket!! I den ena var det hyllan jag har försökt att få tag på nu i nästan 2 månader. En hylla från Vittsjö serien på Ikea. Älskar verkligen den! Lilla Gertrud fick hjälpa till att sätta upp hyllan. Hahaha känner mig som en crazy cat lady när de ända jag hänger med är mina katter och min dator. Blir lite ensamt när ens pojkvän bor i en husvagn hela december. Om för er som inte vet så säljer han julgranar, för vem vill bo i en husvagn i december? Ja usch vad ensamt det är.. får bjuda hem tjejerna så får dom hjälpa mig att klä julgranen någon dag.

 I den andra paket var det stjärnor som jag beställde när jag var på inredningsparty här om dagen. Riktigt nöjd med båda inköpen.

Likes

Comments

Dagens projekt blev att få fram ett skaldjursfat som vi ska sälja på min jobb. Perfekt för den som älskar skaldjur. Efter att jag vi hade lagt upp hur skaldjursfatet skulle se ut vad det dags att fota resultatet. Jag blev riktigt nöjd, skulle själv vilja köpa det. Perfekt till nyår.

https://sv-se.facebook.com/rokeriet/

Likes

Comments

Skulle inte till stan för att kanske köpa dessa skor. Självklart så är de jätte svåra att få tag på, dessa var även de sista 38:orna dem hade, så va självklart tvungen att köpa dessa dr Martens. Nu kanske ni tror det va ett inpulsköp och ja det va det lite, jag behövde verkligen ett par nya vinterskor. Har de senaste åren gått i mina vans året runt. Kände att nu va det dags för ett på rediga dojjor. Så nöjd! Fick bli en mössa också, så tyvärr alla nära & kära blir inga julklappar för er i år.

Likes

Comments

För det första så känns det väldigt konstigt att 1 advent är redan nu, har ju kappt hunnit köpa juldekorationer. Har ju insätt att jag verkligen inte har något. Så får väl bli och shoppa massa julpynt någon dag.

Likes

Comments