​Hej alla ni fina!

Herregud, förlåt. Har glömt att uppdatera! Lovar att jag ska skärpa mig nu, skriver ett riktigt inlägg imorgon, kram.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan alla fina. 

Min dag har faktiskt varit helt okej. Jag har inte gjort så mycket utan mest tagit det lugnt eftersom jag imorgon ska följa med som kona ledare på ett kona läger, hur tråkigt? Är inte ett dugg taggad, men men, what to do. Jag har sovit nästan hela dagen, haha. Låg vaken från igår till idag klockan 09:00 på morgonen, rekommenderar inte det, och så vaknade jag vid 16:40. Hela dagen försvann.

Men det har varit bra den tiden jag har varit vaken, jag ha gjort en bra sak iallafall. Jag valde att slänga mitt rakblad så mitt självskadsbeteende ska upphöra. Hoppas jag lyckas med det. 

Hur mår ni förresten, har ni det bra eller har ni också en psykisk ohälsa? Vare sig du har det eller ej, du är värdefull, du är fin, du är vacker. GLÖM ALDRIG DET. 

En sak jag har tänkt på idag är vad som egentligen får mig glad, på riktigt. Jag kom fram till några saker och jag tänkte dela med mig av dom:

- Att prata, skriva eller träffa människor som får mig att känna mig trygg.

- Duscha, särkilt om jag gråter.

- Gå ut och sätta sig på en bänk och tänka på allt.

- Lyssna på musik.

- Skriva av sig. T.ex som jag gör nu, jag skapade en blogg!

Och har ni några tips vad som kan hjälpa om man känner sig sjukt nere? Dela med er av det då!


I nästa blogginlägg hade jag tänkt att skriva lite om bakgrunden till min depression och till mitt självskadebeteende. Ta han om er!

Likes

Comments

Hejsan allihopa, jag hoppas att ni mår bra. Själv ska jag villigt erkänna att det inte är så jätte bra. Dagligen går jag runt och tänker, gråter och undrar om livet är värt att leva. För ungefär en vecka sen fick jag en diagnos, en diagnos jag alltid har misstänkt. Depression.

Så jagen tjej på 15 år tänkte försöka uppdatera nästan dagligen för att berätta hur min dag har varit. Vissa dagar går lättare en andra och nu är det höstlov, kan det bli bättre?

Hoppas ni ska gilla denna blogg, jag anser att detta är ett viktigt ämne som fler måste våga prata om. Men alla ni fina (om någon ens läser, haha) ni får ta hand om er så ses vi ikväll, just nu är klockan 04:45, Söndagen den 29e oktober.

Likes

Comments