Header

​Hej, om det fortfarande är så att någon kikar in här lite då och då och undrar varför vi ej uppdaterar längre är det för att vi inte orkar lägga ner energin riktigt. Jag har då bestämt mig för att göra en egen blogg istället. Så om ni fortfarande vill läsa, läs min blogg istället. 

Jag länkar den HÄR

Pussarrr!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår stannade jag hemma från skolan på grund av att jag inte alls mådde bra. Det blev dock bättre under dagen men det var väldigt skönt att bara ta det lugnt hela dagen och få det plugg gjort som behövdes göras. Jag hoppas på att denna veckan fortsätter att vara lugn och utan massor av plugg vilket jag tror att den kommer. Så det ska nog bli braa:))

Likes

Comments

I fredags åkte jag till Max efter skolan, vi åt gott, kollade film och bara mös. Igår innan vi skulle skiljas en stund, tittade vi på en innebandymatch och sedan åkte jag till stan för att träffa Daria. Vi fikade, pratade strunt och bara hade det myyss!! Hon är bäst<3 Senare på kvällen kom Max och mötte upp oss i stan innan Daria skulle hem, då åkte vi vidare hemåt också. Idag vaknade vi och gjorde pizza till frukost, dröm!! Åkte hem vid fyra tiden någon gång, har en del plugg att ta tag i.

Ville bara säga att min helg har varit väldigt mysig!! Ser ej fram emot tidig vecka i skolan nu dock...

​/Linnea

Likes

Comments

​Äntligen har hela Justins album kommit ut, har endast hunnit lyssna på ett fåtal av låtarna, men åååh vad braa!!

Likes

Comments

Hämtade ut dessa alldeles nyss, är kär!!

​/Linnea

Likes

Comments

​Världens bästa kväll, en kväll jag kommer minnas så länge jag kan. Gavin är ju helt klart den bästa jag vet. Finner inga ord för hur bra jag tycker att han är. Önskar att jag kunde replaya denna kväll om och om igen. Kommer leva på detta länge, åh jag är så glad.

Likes

Comments

​Beställde dessa fräscha pjuks igår från Zalando, så jag hoppas och tror att de kommer nästa vecka. Det kanske är lite fel årstid att köpa dessa i men jag ville så gärna ha dem så jag sket lite i det. Dem kommer bli najs till våren!! 

Likes

Comments

bilder från höstlovet men även denna veckan
/Linnea

Likes

Comments

...fick jag med mig lite materiella ting hem. VS trosor från flygplatsen här hemma, hann tyvärr bara köpa ett par pga tidsbrist, men hellre ett par än inga.
En dag åkte vi till ett shoppingcenter, därifrån fick jag med mig skjortan från Mango, skorna från Pull&bear och även en väska som jag ej tog kort på också från Pull&bear.
Sist men inte minst nagellacken från OPI köpta på flygplatsen i Las Palmas.

​förlåt för dålig bildkvalité

Likes

Comments