Header

Tobbes föräldrars katt har fått ungar!
Finns det något gulligare? 😻

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Den 30 November åker jag till London!!
Satt på en föreläsning här om dagen och kände att jag verkligen ville här ifrån. Se något annat för en gångs skull.
Har aldrig varit där förut men nu är det bokat, en weekend till London!!

Ser fram emot en helg med massa shopping och att bara ta det lugnt🇬🇧

Likes

Comments

Ja hur många gånger ska jag behöva säga det på den här bloggen egentligen... Minst sagt kan man säga att mitt skrivande går i vågor men den här bloggpausen är nog ett rekord för mig. Men jäklar att det hänt grejer sen sist ska ni veta! Tog ju studenten i början av sommaren, har "halvt" flyttat hemifrån (kräver ett helt eget inlägg), jag har börjat läsa på universitet fast att jag sa att jag inte skulle...
Fast nu känns det bra att vara tillbaka, känner att jag behöver skriva av mig ibland.

Men HÖRNI! Det är första Oktober idag aka bästa dagen. Jag älskar Oktober, det är den bästa månaden på hela året och sen kommer December.
Älskar att det börjar bli kallt på riktigt, färgerna, regnet, kläderna ALLT! 🎃
Så glad första Oktober!

Jag har köpt katt också, hon heter Doris😻

Likes

Comments

Då var Måndagen och första skoldagen efter lovet avklarad. Känns sådär att vara tillbaka men inte långt kvar nu och jag har inget direkt panikplugg för tillfället. Nu tänkte av ha lite "hemmaspa" och kolla how to get away with murder, började kolla på den igår och har typ sett klart första säsongen hahaha jag i ett nötskal...

Har en ny ansiktsmask och peeling från The Body Shop jag tänkte testa idag. Har redan Himalayan Clay och den är verkligen superbra så jag ville prova en annan och då köpte jag Amazonian Acai när jag var i Stockholm. Köpte även en liquid peeling som jag testat lite på handen för jag kunde inte hålla mig typ och den verkar såå så bra. Man masserar in den i huden och den suger upp allt snusk som tex död hud tills det bildas små klumpar. Låter riktigt äckligt men jag lovar att efter man provat den vill man bada i den haha!
Kanske får göra ett separat inlägg om bara den för att visa.

🍓Ser nästan lite ut som jordgubbssylt! 🍓

Likes

Comments

När jag var i Stockholm unnade jag mig denna extremt fina palett från Too Faced. Den innehåller 18 fina skuggor och jag har så himla svårt att välja en favoritskugga eftersom alla är så otroligt fina! Men måste jag välja är nog "Candied Peach" och "Talk Derby To Me" mina absoluta favoriter, utan att ha provat paletten än.

Paletten luktar verkligen som persikor också! 🍑

Likes

Comments

Hej på er!
Just nu håller jag på att fota lite inför kommande inlägg. Har fått massa ny energi och inspiration så det ska bli kul att starta upp bloggen igen. Jag har nyligen varit i Stockholm så jag tänkte bland annat visa vad jag köpte där och så har jag tatuerat mig och tänkte berätta lite om den och varför jag gjorde den!

Likes

Comments

Hej på er!
Jag har bara nämnt det en gång kort här på bloggen men imorgon ska jag alltså tatuera mig för första gången!!! Har inte varit nervös förut men nu börjar nervositeten sakta men säkert krypa sig på. Kan inte avslöja vad det är jag ska tatuera än för det är en överraskning till en i min familj men så fort den personen har sett kommer det bilder!
Jag är inte så värst nervös för smärtan, jag vet att det förmodligen kommer att göra svinont. Det är resultatet som gör mig nervös, om det inte blir som jag tänkt mig men det tror jag nog att det blir.
Tatueraren är duktig!

Likes

Comments

Nu är första skolveckan avklarad och jag trivs verkligen inte med att vara tillbaka... Trodde att det skulle vara skönt att komma tillbaka till rutiner igen men det känns faktiskt bara jobbigt! Hade gärna haft en vecka till lov men jag får längta till nästa istället. Ska sätta upp lite mål eller roliga saker att se fram emot så att veckorna kan gå lite lättare.
Imorgon ska jag i alla fall på dop och nästa vecka ska jag tatuera mig(!!) så jag har lite kul att se fram emot!

Likes

Comments

Idag kom ett paket hem i lådan, ett par Odd Molly skor som jag klickade hem från rean!
Tar inga bilder på dom idag för det blir ändå inga bra bilder i det här vintermörkret men snart kommer bilder upp. Längtar tills våren kommer så att jag kan börja använda dom!

Likes

Comments

Fick dessa två i min BodyShop kalender och de luktar så gott! 🎀
Scrub och Bodybutter.

Likes

Comments