Hej. Jag har varit inaktiv men jag har bara inte hunnit. Men igår hände en sak. Min storebror Ludwig gick bort i sömnen på grund av att hans hjärta inte klarade mer. Så jag kommer inte vara aktiv på länge men jag gör det jag orkar och kan. God Jul

MVH
Linnea

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Förlåt! Hej jag är jätteledsen att jag inte har bloggat men jag har inte hunnit. Just nu består mitt liv av plugg,plugg och ännu mer plugg men jag ska verkligen försöka blogga mer. Så förlåtet ni mig ? Hope so. Menmen det är bara åtta dagar till julafton, spännande. Jag vet att inte alla firar jul men jag vill ändå skriva om det för jag tycker att det är mysigt. Vad är det bästa om julen enligt er? för mig är det att få samlas med hela familjen och bara mysa. Det var allt för mig.

PUSS OCH KRAM
LINNEA JANSSON

Likes

Comments

Hej! idag var jag i skolan och jag är jättetrött för vi hade prov. Provet handlade om sex och samlevnad och det gick jättebra. Men oavsett hur trött jag är så behöver jag lägga upp ett nytt inlägg för att hålla er uppdaterade om mitt liv. Men hur mår ni ? jag mår väl sådär. Snart jul och looov , yippie. På lovet ska jag till Stockholm så jag vet inte hur mycket jag kommer blogga. Jag ska försöka slänga upp något då och då och om jag hinner varje dag. Nu har jag en fråga till er och den är om ni vill att jag ska lägga upp bilder på typ outfits mm. Det var allt för mig.

Puss

Likes

Comments

Hej! Idag är det dag tre som bloggare och jag gillar det verkligen. Jag får liksom skriva av min hjärna på bloggen liksom och det gillar jag. Och igår skrev jag ju om www.tourn.se och det är så att jag håller på att fixa lite samarbeten men det är inte säkert än. Aja den som spar hon har . Ja detta inlägget blev jätte kort men skolan var jätte jobbig idag.

Puss och kram

ILYSM

HEJDÅ

Likes

Comments

God morgon! Idag ska jag på börja min andra dag som bloggare och jag är väldigt taggad på det. Och ja jag vill ha samarbeten men har en väldigt liten publik så ingen vill sponsra men då hittade jag min räddare. Jag har blivit medlem i www.tourn.se ( inte sponsrad ) och där kan man liksom välja olika företag att sponsra. Men man måste gå igenom en process innan man får skriva om dom. Man får börja med att välja ett företag som man kan stå för och sedan skriver man till dom. Man skriver en liten kort beskrivning och sedan bestämmer man ett pris man gör det för men många företag har stopp för hur mycket dom betalar och det är bra. Men jag tror inte att man kan få en miljon kronor för det är jättemycket pengar och man gör det ju för att lyfta det företaget. Och på touren tror jag inte att man kan göra klädes samarbeten men det gör inget. Det var det jag hade att säg.

Hej då

ILYSM

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej! Nu ska jag då börja på en blogg och jag är väldigt taggad på det , vad tycker ni?Jag tror att många kommer relatera till det jag skriver men många inte. Alla är olika och det måste man respektera för om alla skulle vara likadana skulle det vara väldigt tråkigt. Jaja nog om det vad gillar ni att göra? Själv är jag ett stort fan av Netflix och att rita. Nästa inlägg kan jag visa något jag har rita kanske. Nu blev detta väldigt kort men jag har inte mycket att säga.

Tack för att du läste detta. ILYSM

Likes

Comments