Vinterns inredningstips

December. Och jag ska erkänna att jag inte är någon vintermänniska. Vintern för mig är; mjukisbyxor, varma sockar/tofflor, plädar högt och lågt, tända ljus, varm choklad, pyssel, och mysiga filmer - och snö på julafton. Har bläddrat i olika magasin efter inspiration då jag nu här i december vill hitta på något (roligt) projekt; få ordning i mina garderober, och även förändra här hemma. Hur gör man enklast det? Jo med nya posters och prints vilket jag gjort. Jag tänkte därför också dela med mig av några av mina bästa tips på hur jag tänker när det kommer till just tavlor .

TIPS NUMMER 1:

Poster Store! Jag har fått uppdaterat min väggkonst här hemma efter egen smak, and I love it! Dom har ett riktigt stort utbud av fantastiska fina posters och ramar, något för alla, och för det andra så är alla deras posters tryckta på papper av hög kvalitet som är hållbart producerat. Toppen!

TIPS NUMMER 2:

Välj din egna stil/tema och inte bara utifrån vad andra tycker och tänker. Att sätta sin egen prägel på saker och ting är väl det bästa som finns? Jag själv har valt stilen ”svartvitt & ikoner”!

TIPS NUMMER 3:

Byt konst ofta! Även om du har tavlor och posters som alltid har funnits med och som alltid har hängt på samma plats så våga! Köp nya motiv när det dyker upp sådant som du gillar. Omväxling gör mycket.

Därför är det så bra att jag kan dela med mig av koden linnea35 som ger er 35% på Poster Stores poster (exklusive Selection). Koden är giltig t.o.m 8 januari 2021, så in och fynda! Kanske inte bara en gång? Det är nämligen så att dom släpper en ny kollektion av posters varje tisdag. Perfekt.

Och som sagt, omväxling gör mycket.

TIPS NUMMER 4:

Vem har bestämt och sagt att en tavla måste hängas upp på väggen? Tavelväggar är supersnyggt, men det är minst lika snyggt att rada upp alla tavlor på en tavellist, eller att placera ut några intill varandra på olika mindre ytor - gärna blanda olika storlekar och ramar.

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,

Åh älskar posterstore och wow så himla snygga tavlor du valde ut ❤️ Kram

nouw.com/happym
Hilma
Hilma,

Åh vad snygga posters! 😃 <3

nouw.com/hilma
carroat
carroat,

Vilka fina posters du fått hem! 💕

nouw.com/carroat
petra,

så bra tips för man tröttnar efter ett tag med samma motiv, så fina posters i svart /vitt kram

mammansprinsessor.blogg.se
Johannna
Johannna,

Åh, vad kul att få lite inspiration <3

nouw.com/johannna